Τρίτη 23 Απριλίου 2024  14:40:13

Με νέο άλμπουμ επιστρέφει ο David Bowie

Όταν κυκλοφόρησε το 2013 το τελευταίο άλμπουμ του Ντέιβιντ Μπόουι «Next day», είχαν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία του δισκογραφική εμφάνιση.

Ευτυχώς, αυτή τη φορά ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης δεν θα αργήσει να μας προσφέρει ξανά την ιδιοφυή παρουσία του στη μουσική μας καθημερινότητα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο επίσημο site, ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Black star»,τo 25o της καριέρας του, θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα γενεθλίων του τραγουδιστή. Σύμφωνα με τους Times, θα είναι ένα LP 7 τραγουδιών, που ηχογραφήθηκε στο Magic Shop στη Νέα Υόρκη, με τοπικούς jazz μουσικούς.
Στις 20 Νοεμβρίου ας είμαστε έτοιμοι, ωστόσο, να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα του δουλειά, αφού θα κυκλοφορήσει το ομώνυμο τραγούδι από τον δίσκο, το «Blackstar». Το συγκεκριμένο track διάρκειας, 10 λεπτών, χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα ως το μουσικό θέμα της σειράς The Last Panthers.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline