Σάββατο 27 Απριλίου 2024  08:03:47

Σαρλίζ Θερόν οικογενειακά στην Ελλάδα για διακοπές

Εικόνες από την Πάρο σε γνωστό εστιατόριο και κολύμπι στη θάλασσα της Μυκόνου.

Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε για τις διακοπές της φέτος την Ελλάδα στην Πάρο και στη Μύκονο.

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στο φημισμένο εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα βρέθηκε η Νοτιοαφρικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σαρλίζ Θερόν μαζί με πολυμελή παρέα.

Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα όπου διαμένει σε πολυτελές γιοτ και ταξιδεύει στις Κυκλάδες.

Το γιοτ έδεσε ανοιχτά της Νάουσας και η Σαρλίζ Θερόν μαζί με την παρέα της επισκέφτηκαν το εστιατόριο Barbarossa για να δειπνήσουν, επιλέγοντας τις γαστριμαργικές θαλασσινές δημιουργίες του χαρισματικού σεφ, Δημήτρη Νικολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χολιγουντιανή ηθοποιός επισκέφτηκε και τη Μύκονο.

Τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο επέλεξε η Σαρλίζ Θέρον για τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο νησί των ανέμων μαζί με τη μαμά της, Γκέρντα, και τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, την 9χρονη Τζάκσον και την 5χρονη Όγκαστ ενώ στην παρέα τους βρίσκονταν και κάποιοι φίλοι.

Το μεγαλύτερο παιδί της αν και έχει γεννηθεί αγόρι, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, της είπε ότι είναι κορίτσι και με αυτό τον τρόπο μεγαλώνει. «Πίστευα κι εγώ ότι ήταν αγόρι», ανέφερε η Σαρλίζ Θέρον σε συνέντευξή της στη Daily Mail. «Μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν 3 ετών και μου είπε "Δεν είμαι αγόρι"».

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν, επέλεξε το κυκλαδίτικο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr έμεινε στο Santa Marina στον Ορνό. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, μαζί με τα παιδιά της, το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Αυγούστου σε εξόρμηση με το σκάφος τους στην Πάρο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του markos.tv, ήταν πολύ ευγενική με όσους συνάντησε στο νησί ενώ γευμάτισε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Νάουσας, το Barbarossa.
theron2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline