Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:23:03

Η Σοφία Λόρεν αποτίνει φόρο τιμής στην Τζίνα Λολομπρίτζιντα

Η Σοφία Λόρεν και η Τζίνα Λολομπρίτζιντα, δύο βασίλισσες του ιταλικού κινηματογράφου, ήταν «αντίπαλες» στα πλατό, αλλά φίλες στη ζωή.

«Είμαι βαθιά σοκαρισμένη και λυπημένη». Στην πρώτη αντίδρασή της, η μεγάλη Ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν αποτίει φόρο τιμής στην Τζίνα Λολομπρίτζιντα, η οποία πέθανε σήμερα Δευτέρα σε ηλικία 95 ετών.
Η Σοφία Λόρεν και η Τζίνα Λολομπρίτζιντα, δύο βασίλισσες του ιταλικού κινηματογράφου, ήταν «αντίπαλες» στα πλατό, αλλά φίλες στη ζωή.

Η Τζίνα Λολομπρίτζιντ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς Ιταλίδες ντίβες της μεταπολεμικής περιόδου. Όπως και η Σοφία Λόρεν, έκανε τα πρώτα της βήματα στα πλατό της Cinecittà και χάρη στη δουλειά της στην Ιταλία έφτασε στον «Όλυμπο» του κινηματογράφου, το Χόλιγουντ.

Δύο ντίβες με διαφορετικούς χαρακτήρες, και παράλληλες καριέρες που τις σημάδευσε η συνεργασία με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του ιταλικού και διεθνούς κινηματογράφου.
Μερικές φορές αντίπαλες, τις ένωνε πάντως βαθύς αλληλοσεβασμός και φιλία.

Πηγή: skai.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline