Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:46:03

Το παράπονο του Τομ Χανκς: «Κανείς δεν μιλά για μια από τις πιο σημαντικές ταινίες μου»

Το φιλμ από το 2002 που δεν είχε την αναμενόμενη αναγνώριση. Tον Σεπτέμβριο, ο Τομ Χανκς είχε πει σε συνέντευξή του ότι έχει γυρίσει «μόνο τέσσερις αρκετά καλές ταινίες» στη ζωή του, δήλωση που συζητήθηκε πολύ, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα, ο δημοφιλής ηθοποιός και κινηματογραφιστής αναφέρει ότι «κανείς δεν μιλά για μια από τις πιο σημαντικές ταινίες» του.
Ο – βραβευμένος με Όσκαρ – Χανκς παραδέχθηκε ότι παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε κλασικά φιλμ όπως τα «Forrest Gump», «Philadelphia», «Saving Private Ryan», «Toy Story» κ.α., το «Road To Perdition» («Ο δρόμος της απώλειας») από το 2002 ίσως να είναι η πιο υποτιμημένη ταινία που γύρισε.

«Για κάποιο λόγο, κανείς δεν αναφέρει το "Road to Perdition" και αυτή για μένα ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική ταινία», είπε στο podcast ReelBlend. Και συμπλήρωσε: «Γυρίστηκε από τον Κόνραντ Χολ κι εγώ υποδύθηκα τον Μάικλ Σάλιβαν με καπέλο και μουστάκι. Αλλά επίσης, στο φιλμ συμμετείχαν δύο άνδρες που έγιναν από τις πιο σπουδαίες παρουσίες στον κινηματογράφο: Τους Τζουντ Λο και Ντάνιελ Κρεγκ. Και σκότωσα και τους δύο...».

Ο Χανκς είπε ότι το φιλμ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα «σκοτεινό» κομμάτι του σινεμά, προβλέποντας ότι: «Οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται: Για τι είδους ταινίες θα μιλάει ο κόσμος σε μερικά χρόνια από τώρα;». Και συνέχισε: «Ως άνθρωπος που βλέπει πολύ το δίκτυο Turner Classic Movies, όσο πιο σκοτεινή και άγνωστη είναι η ταινία από τις δεκαετίες του 1940 και 1950, τόσο το καλύτερο. Κι αυτό επειδή δεν έχω κάποια προκατάληψη, δεν γνωρίζω τίποτα για την ταινία. Όταν παρακολουθώ τέτοιου είδους φιλμ και είναι συγκινητικά, αυτό που σκέφτομαι είναι: "Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτή η ταινία είναι διαχρονική οπότε μπορώ να την ξαναδώ. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με το "Road To Perdition"».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline