Κυριακή 28 Απριλίου 2024  00:27:19

Θεμιτές αξιώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ να αμείβεται ως προσκεκλημένος, όπως παντού διεθνώς.

Ολοένα και περισσότεροι παρουσιαστές διαμαρτύρονται και έχουν άδικο ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τους έχει ζητήσει λεφτά προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή τους.

Στο προσκήνιο έχει επιστρέψει πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Η σπουδαία ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1996, «πρωταγωνιστεί» τις τελευταίες μέρες στη θεματολογία τόσο των ψυχαγωγικών εκπομπών, όσο και των ιστοσελίδων.
Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση που έκανε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Λιάνης, και αφορούσε μια -πιθανότατα- ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην εν λόγω δήλωση πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν έντονα, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μάλιστα απείλησε με μήνυση τον δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια ωστόσο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στράφηκε στον γιο της Αλίκης

Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο λόγος είναι πως η μια μετά την άλλη οι παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών αποκαλύπτουν πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τους ζήτησε χρήματα, προκειμένου να τους παραχωρήσει συνέντευξη.
Ουσιαστικά λοιπόν οι παρουσιαστές κατηγορούν έμμεσα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ότι επιχειρεί να εμπορευματοποιήσει το όνομα της μητέρας του, η οποία αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες σταρ που «γέννησε» ποτέ η Ελλάδα.
Φυσικά, αυτό δεν είναι παράνομο και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Ωστόσο, όπως είπε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας «πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε».

Επιχείρηση «Αλίκη Βουγιουκλάκη»;

Την αρχή έκανε χθες, Κυριακή, μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται» επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του Κώστα Τσουρού, ο οποίος είχε αποκαλύψει πρώτος πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ του ζήτησε λεφτά προκειμένου να του δώσει συνέντευξη.
Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε πως όταν η ίδια είχε ζητήσει από τον τότε συνεργάτης της, Κώστα Τσουρό, μια συνέντευξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ, το κανάλι δεν δέχτηκε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

«Θα διαφωνήσω σε αυτά που λέει για τον Κώστα Τσουρό, όχι επειδή είναι ο Κώστας φίλος μου, αλλά αυτό που συνέβη με τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη, συνέβη όταν ο Κώστας εργαζόταν στο 'Καλύτερα Δε Γίνεται'. Ήμασταν μαζί τότε κι ήταν συμπαρουσιαστής μου. Θυμάμαι του είχα πει να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε 'βεβαίως'. Μετά μου είπε ότι 'είναι δύσκολο, γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις' κι ο Κώστας δεν το είπε ούτε ειρωνικά, ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι, τότε, δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κι ο οποιοσδήποτε έρχεται καλεσμένος, να μας λέει θέλω 10, 50, 100 ευρώ. Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα, που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου και στο λέω με αγάπη, γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για την δουλειά του. Εσύ είσαι κάτι άλλο, καλός μουσικός από όσο γνωρίζω και πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα να λες ότι εγώ για να δώσω μία συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά» συμπλήρωσε κλείνοντας, ενώ τόνισε: «Το λέω γιατί δεν συμφώνησα με το κούνημα δαχτύλου στον Κώστα Τσουρό» πρόσθεσε.

«Τον προσεγγίσαμε και είχε ζητήσει χρηματική απολαβή»
Την σκυτάλη πήρε σήμερα η Δανάη Μπάρκα, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να επιβεβαιώνει κι εκείνη με τη σειρά της πως όταν η εκπομπή προσέγγισε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ εκείνος ζήτησε χρήματα προκειμένου να συμμετέχει σε ένα αφιέρωμα για την μητέρα του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Κι εμείς όταν είχαμε προσεγγίσει κάποια στιγμή τον κύριο Παπαμιχαήλ, επίσης είχε ζητηθεί από την πλευρά του μία χρηματική απολαβή, για ένα αφιέρωμα στη μητέρα του, στη στήλη Vintage Stories. Όταν, λοιπόν, εμείς τον είχαμε προσεγγίσει, υπήρξε μια αντίστοιχη συζήτηση, αλλά δεν προχώρησε» είπε χαρακτηριστικά.
«Ακόμα και για συμμετοχή σε αφιέρωμα;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Μα, το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, δεν το κρύβει. Είναι πάγια τακτική του».
«Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε»

Στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας. «Το ξαναλέω πάντως. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έχει να επιδείξει κάτι ο ίδιος, σαν δικό του δημιούργημα. Προσπάθησε κάποια στιγμή να γράψει μουσική, προσπάθησε να κάνει τηλεόραση με τη Νάντια Χαλαμανδάρη στο Star. Δεν έκανε καριέρα ως παρουσιαστής» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

Ο άνθρωπος πιο πολύ γνωστός είναι ως γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ρωτώ λοιπόν εγώ, με ποια ιδιότητα απαιτεί τρόπον τινά... και μάλιστα μου λέτε πως και εμείς του είχαμε ζητήσει κάποια στιγμή συνέντευξη και μας είχε ζητήσει λεφτά» συμπλήρωσε.

«Τον είχε πάρει συνεργάτης από την εκπομπή και είχε πει 'να έρθω αλλά τι αντάλλαγμα θα μου δώσετε;' Ο άνθρωπος καλά κάνει, αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και ποιοι είμαστε και γιατί ζητάμε και λεφτά. Να πω κάτι. Όταν βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στις τηλεοράσεις, σε άσχετη φάση, άντε να ζητήσει λεφτά. Τώρα δε θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά, γιατί αφορά ένα θέμα ηθικής τάξης για τη μητέρα του. Τώρα δε θα ζητούσε λεφτά, αλλά δε βγαίνει» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το τζάμπα έχει 'πεθάνει' προ πολλού»

«Φίλε Κωστα Τσουρο, εσύ γιατί 'μου την ' ψηλόειπες ,' και δήλωσες ότι δεν πάω σε εκπομπές, επειδή έχω απαιτήσεις που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα τηλεοπτικά κανάλια; Να σε ρωτήσω, εσύ δεν πληρώνεσαι για την δουλειά σου; Έτσι λειτουργώ και εγώ. Εντελώς επαγγελματικά. Το τζάμπα έχει 'πεθάνει' προ πολλού. Πολύ δύσκολα θα πάω πια σε κάποια εκπομπή, αφενός, γιατί δεν θέλω να αναμασαω αυτά που έχω δηλώσει τόσες φορές στο παρελθόν και τα οποία πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρουν πια σχεδόν κανένα και αφετέρου, όπως η κάθε εκπομπή με θέλει καλεσμένο γιατί θα κάνει υψηλά νούμερα , και εγω απο την πλευρά μου, δεν θα πάω, εάν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές μου απαιτήσεις» είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτησή του στο Facebooκ προ ημερών.

«Τώρα όσο για τον μάνατζερ στον οποίο αναφέρεσαι οτι παραπέμπω τους πάντες , σε ενημερώνω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει αυτη την ιδιότητα. Είναι ο επί 12 χρόνια συνεργάτης μου, Νίκος Β., και σε διαβεβαιώνω ότι δεν ασχολείται καθόλου με τα οικονομικά μου deals , Και με αυτά που έγραψα πιστεύω ότι κάλυψα τις οποίες απορίες είχατε» είχε συμπληρώσει στην εν λόγω ανάρτηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline