Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:48:59

Ο σπουδαίος Χοακίν Φίνιξ μεταμορφώνεται στον «Napoleon»

Η νέα επική ταινία «Napoleon» των Ρίντλεϊ Σκοτ και Χοακίν Φίνιξ θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους πριν γίνει διαθέσιμη στο Apple TV+.

ΗApple κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Γάλλου αυτοκράτορα και στρατηγού.
Οπως αναφέρει το Variey αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Φίνιξ θα συνεργαστεί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, μετά την τεράστια επιτυχία του 2000 «Ο Μονομάχος».

Το σενάριο είναι του Ντέιβιντ Σκάρπα (David Scarpa) και, εκτός από επικές μάχες, αφηγείται επίσης την ασταθή σχέση του οραματιστή αυτοκράτορα με τη σύζυγό του, Ιωσηφίνα, την οποία υποδύεται η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby). Πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer), Ταχάρ Ραχίμ (Tahar Rahim), Μπεν Μάιλς (Ben Miles) και Λουντιβίν Σανιέ (Ludivine Sagnier).
Η παραγωγή είναι των Apple Studios και της Scott Free Productions μαζί με τους Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

Το ιστορικό έπος θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 22 Νοεμβρίου 2023, πριν μεταδοθεί παγκοσμίως σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής από το Apple TV+, πάνω στην ώρα δηλαδή για την περίοδο των βραβείων.

Παραμένει ακόμα ασαφές το για πόσο καιρό το «Napoleon» θα προβάλλεται αποκλειστικά στη μεγάλη οθόνη. Η Apple πάντως πλέον προσπαθεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την υπηρεσία streaming αυξάνοντας το προφίλ των ταινιών της. Τούτου λεχθέντος, μια-δυο προβολές στα multiplex πάντα βοηθά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline