Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  18:03:58

Η Naomi Watts φόρεσε τον τέλειο συνδυασμό παντελονιού και παπουτσιού για τον ζεστό καιρό

Κάποιοι μπορεί να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν την ιδέα να φορέσουν τζιν το καλοκαίρι, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο look της Naomi Watts, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε.

Σκεφτείτε την πεμπτουσία του καλοκαιριού. Αυτό που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό είναι ελαφριά φορέματα και πέδιλα που φοριούνται εύκολα. Ευκολία και άνεση είναι αυτά που αναζητάμε από τα ρούχα μας για τους επερχόμενους μήνες, αλλά τα φορέματα δεν είναι πάντα τα πιο κατάλληλα για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Κάποιοι μπορεί να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν την ιδέα να φορέσουν τζιν το καλοκαίρι, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο look της Naomi Watts, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε να βγάζει βόλτα τον σκύλο της στη Νέα Υόρκη φορώντας την τζιν εκδοχή των loungewear: ένα φαρδύ και μακρύ ντένιμ που αποδείχθηκε η πιο αγαπημένη (και πιο αμφιλεγόμενη) τάση παντελονιού του 2022. Όπως και τα παντελόνια φόρμας, τα wide leg τζιν είναι άνετα χάρη στη φαρδιά σιλουέτα, αλλά δείχνουν λίγο πιο εκλεπτυσμένα λόγω του ντένιμ.
@splashnews.com

Το ξεχωριστό κομμάτι στο σύνολο της Watts, ωστόσο, κρυβόταν κάτω από το ευρύχωρο παντελόνι της, τόσο πολύ που μπορεί να μην το είδατε με την πρώτη ματιά: ένα ζευγάρι πέδιλα-εσπαντρίγιες. Η Watts παρέλειψε τα αθλητικά παπούτσια για να φορέσει το πολυαγαπημένο αυτό καλοκαιρινό στυλ παπουτσιού, το οποίο σε συνδυασμό με το ψηλόμεσο flare παντελόνι δημιουργούν ένα ιδανικό look για τους πιο ζεστούς μήνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline