Σάββατο 27 Απριλίου 2024  13:28:38

Κορίνα Τσοπέη: «Στην Ελλάδα όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους, βοήθησα την τύχη μου που έφυγα»

«Στην Αθήνα και παντρεμένη που ήμουν, κάποιος γνωστός μου πήγε να με φιλήσει» δήλωσε η Μις Υφήλιος 1964.

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Κορίνα Τσοπέη, με αφορμή τη φωτογράφηση που θα κάνει για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά.

Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος που κέρδισε τον τίτλο το 1964, βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον λόγο που την απομάκρυνε από την Ελλάδα.

«Στην Αμερική ό,τι δουλειά και να κάνεις δεν ακούς 'τι θα πει ο κόσμος' και σκουπιδιάρης γίνεσαι γιατί δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν ότι συνεχώς άκουγα 'τι θα πει ο κόσμος;'. Έλεγα στη μαμά μου 'μας πληρώνει ο κόσμος ενοίκιο;' Τι με νοιάζει εμένα;» δήλωσε.

Σε άλλο σημείο, η Κορίνα Τσοπέη είπε: «Βοήθησα την τύχη μου όταν έφυγα. Δεν είχα καλή εικόνα. Ο θείος μου απατούσε τη θεία μου, οι τριγύρω μου όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους. Όταν ήμουν μόνη μου (στην Αμερική) κανένα παιδί από αυτά που έβγαινα, δεν με πίεσε. Του έλεγα "μην με φιλήσεις" έλεγε "οκ". Στην Αθήνα και παντρεμένη που ήμουν, κάποιος γνωστός μου πήγε να με φιλήσει και λέω "πλάκα μου κάνεις;". Αυτό το να θέλουν να αποδείξουν ότι είναι άντρες, δεν το' χω. Παντού οι άντρες.. αλλά στην Ελλάδα...».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που ένας Έλληνας τον οποίο γνώρισε στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του και προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά.

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε γνωστό μέσω Instagram, ότι η 79χρονη θα είναι η μούσα του στο ημερολόγιό του για το 2024. Ο hair stylist ανάρτησε μια σειρά από παλιές φωτογραφίες της, εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline