Κυριακή 28 Απριλίου 2024  13:56:50

The New Look: Η νέα σειρά για τους θρύλους της μόδας Christian Dior και Coco Chanel

Η νέα σειρά της Apple TV διερευνά πώς οι σχεδιαστές μόδας Christian Dior, Coco Chanel και οι σύγχρονοί τους διαχειρίστηκαν τη φρίκη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και λάνσαραν τη σύγχρονη μόδα.

Η Apple TV+ κοινοποίησε τις πρώτες εικόνες από τη νέα δραματική σειρά «The New Look» με πρωταγωνιστές τους Ben Mendelsohn και Juliette Binoche στους ρόλους θρυλικών σχεδιαστών μόδας.

Η σειρά «The New Look» διερευνά πώς οι σχεδιαστές μόδας Christian Dior, Coco Chanel και οι σύγχρονοί τους διαχειρίστηκαν τη φρίκη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και λάνσαραν τη σύγχρονη μόδα.
The first look at The New Look.
Ben Mendelsohn is Christian Dior.
Juliette Binoche is Coco Chanel.
Maisie Williams is Catherine Dior.
John Malkovich is Lucien Lelong.
Series premiere February 14. pic.twitter.com/K4fTEWefgs
— Apple TV (@AppleTV) November 15, 2023

«Τοποθετημένο την περίοδο της ναζιστικής κατοχής στο Παρίσι του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η σειρά «The New Look» εστιάζει στην κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν η γαλλική πόλη επανέφερε τον κόσμο στη ζωή μέσω της μόδας του Christian Dior. Καθώς ο Ντιορ αφήνει με την πρωτοποριακή του εμπειρία εμβληματικό αποτύπωμα ομορφιάς και επιρροής, η βασιλεία της Chanel ως πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας στον κόσμο τίθεται σε κίνδυνο. Το έπος ακολουθεί τις εκπληκτικές ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior, από τη Chanel, τον Pierre Balmain, τον Cristóbal Balenciaga και άλλους» αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Η Apple TV συνεργάστηκε με τον Dior για να προσφέρει «μια εκπληκτική παρουσίαση του ατελιέ, των σχεδίων και των ρούχων που δημιουργήθηκαν από τον ίδιο τον Dior».
Lana Del Rey will be featured on the soundtrack for The New Look, a new series coming to Apple TV+ in 2024.
Lana will perform a cover from the early-mid 20th century, produced by Jack Antonoff. pic.twitter.com/uUukYGkaqD
— Lana Del Rey Online (@LanaDReyOnline) November 15, 2023
Ο Jack Antonoff υπογράφει το σάουντρακ της σειράς, για το οποίο επιτυχίες του 20ου αιώνα διασκευάστηκαν από τη Lana Del Rey, τη Florence Welch, τον Nick Cave και άλλους καλλιτέχνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline