Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024  22:06:58

Σε ποιον δεν αρέσουν οι τραγανοί, αφράτοι λουκουμάδες με μπόλικο μέλι και κανέλα; Δοκιμάσαμε μία πολύ εύκολη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που μας ενθουσίασε και σας την παρουσιάζουμε.

Δοκιμάσαμε πολλές συνταγές για πίτσα. Όμως το πιο εύκολο και επαγγελματικό ζυμάρι για πίτσα που έχουμε δοκιμάσει προέρχεται από μια συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου, που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και μια αρχάρια στη κουζίνα σε Ιταλίδα σεφ!!

Τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια που έχουμε φτιάξει είναι σίγουρα του Στέλιου Παρλιάρου. Για άλλη μια φορά ο γνωστός «αλχημιστής» των γλυκών, μας μάγεψε με την απλότητα των υλικών και τη φινετσάτη γεύση του τελικού αποτελέσματος. Σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μια υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τσουρέκια, εξαιρετικά εύκολη και πολύ επιτυχημένη. Τη δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Ένα πανεύκολο και ανοιξιάτικο γλυκό είναι το ρολό με τις φράουλες που έχει ελάχιστα υλικά και εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση. Σας το παρουσιάζουμε σε δύο εκδοχές, τη λευκή και τη σοκολατένια.

Άπειρες συζητήσεις έχουν γίνει, ώρες άσκοπες έχουν δαπανηθεί και το ζήτημα για την ονομασία της μπουγάτσας μεταξύ Θεσσαλονικέων και Αθηναίων έμεινε άλυτο. Μπουγάτσα με κρέμα, μπουγάτσα με τυρί ή... Μπουγατσάν;

Ένα υπέροχο και ιδιαίτερα εύκολο γλυκό του Παρλιάρου που βασίζεται στη σοκολάτα δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε κι εσείς.

Το cheese cake είναι ένα πολύ αγαπητό γλυκό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η παρασκευή του είναι απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ζαχαροπλαστικής.

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να έχει λίγα υλικά, αλλά δεν είναι γλυκό για τις τεμπέλες. Χρειάζεται καλό ανακάτεμα μέχρι το σιμιγδάλι του να χωρίσει σπυρί-σπυρί.

Μια εναλλακτική μπουγάτσα που διαθέτει όλη τη νοστιμιά της αυθεντικής, αλλά πολύ λιγότερες θερμίδες. Τη δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε να την επιχειρήσετε. Μια μπουγάτσα προσιτή και σε ανθρώπους με ελάχιστες γνώσεις ζαχαροπλαστικής.

Σελίδα 42 από 43
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline