Ένα υπέροχο και ιδιαίτερα εύκολο γλυκό του Παρλιάρου που βασίζεται στη σοκολάτα δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε κι εσείς.
Το cheese cake είναι ένα πολύ αγαπητό γλυκό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η παρασκευή του είναι απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να έχει λίγα υλικά, αλλά δεν είναι γλυκό για τις τεμπέλες. Χρειάζεται καλό ανακάτεμα μέχρι το σιμιγδάλι του να χωρίσει σπυρί-σπυρί.
Μια εναλλακτική μπουγάτσα που διαθέτει όλη τη νοστιμιά της αυθεντικής, αλλά πολύ λιγότερες θερμίδες. Τη δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε να την επιχειρήσετε. Μια μπουγάτσα προσιτή και σε ανθρώπους με ελάχιστες γνώσεις ζαχαροπλαστικής.