Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:56:44

Γιατί η Αννα Βαγενά παραλογίζεται...

Για μια ακόμα φορά εκτυλίχθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο σκηνές απείρου κάλλους, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Βαγενά, σε έξαλλη κατάσταση να έχει έντονο φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Α. Λοβέρδο.

Κι΄όμως ήταν κάποτε όχι πολύ παλιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ τώρα μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λαρίσης. Το έκανε μάλλον για ξεκάρφωμα, όπως το κάνουν απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και άλλοι όψιμοι της πρώτης φορά Αριστεράς. Γιατί άλλες εκδοχές δεν υπάρχουν γιατί παραλογίζεται συχνά κατά του ΠΑΣΟΚ η γνωστή και καλή ηθοποιός Αννα Βαγενά.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στη Βουλή, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά εξοργίστηκε και στράφηκε κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, σηκώθηκε από τη θέση της και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ, την ώρα που στο βήμα ανέβηκε για να τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος.
Η κα Βαγενά κατευθύνθηκε προς το έδρανο, όπου καθόταν στη Βουλή ο κ. Λοβέρδος και άρχισε να του μιλά σε πολύ έντονο ύφος.
Μάταια προσπαθούσε η αντιπρόεδρος της Βουλής να την ηρεμήσει, ώστε να σταματήσει να φωνάζει και να συνεχίσει την τοποθέτησή του ο κ. Βενιζέλος.

"Να σας μαζέψουν", φέρεται να της φώναξε τότε ο κ. Λοβέρδος, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: "Εσάς να μαζέψουν".
Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται η κυρία Βαγενά, φανερά εκνευρισμένη, την ώρα που συνάδελφοί της προσπαθούν να τη συγκρατήσουν και να την ηρεμήσουν, την ώρα που κινείται κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline