Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  22:02:29

«Καμμένος» ο Κατρούγκαλος

Πριν από λίγες ημέρες έγινε viral στο ελληνικά social media μια φωτογραφία του Γ. Κατρούγκαλου ο οποίος εμφανιζόταν με γραβάτα πριν τη συνάντηση του με το «κουαρτέτο» και κατά την έξοδο του, η γραβάτα είχε γίνει καπνός. Παράλληλα ήταν φανερά καταβεβλημένος.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Εργασίας είναι κόκκινο πανί σήμερα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Βάλλεται πανταχόθεν και ανελέητα. Βέβαια προκάλεσε τη μοίρα του ο ίδιος, καθώς το πόνημα για το ασφαλιστικό φέρει την υπογραφή του.

Στα πολιτικό-δημοσιογραφικά πηγαδάκια εμφανίζεται πλέον ως υπουργός υπό παραίτηση. Ο πρωθυπουργός ψάχνει για ένα εξιλαστήριο θύμα, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση με τους αγρότες και ο συγκεκριμένος υπουργός προσφέρεται για θυσία στο βωμό της αριστεράς.

Η απόφαση για τον κ Κατρούγκαλο φαίνεται ότι έχει ληφθεί και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για να τον καλύψει πολιτικά.

Είμαστε ότι σίγουροι ότι ύστερα από αυτή την ομιλία θα κόπηκαν τα γόνατα στον υπουργό Εργασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline