Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019  22:50:32

Μητσοτάκης για τα 3 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έφερε φτώχεια, έκοψε συντάξεις, δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα οικονομικά προβλήματα ούτε για τα εθνικά θέματα, τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛεξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για εξαπάτηση του λαού από τον
Αλέξη Τσίπρα που «υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό» και «κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο».

«Έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Με αφορμή, μάλιστα, τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι «οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα».

Η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες.

Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό.

Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ.

Και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο.

Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα.

Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα