Κυριακή 28 Απριλίου 2024  06:44:09

Θα αποχωρήσουν και άλλοι από την Πλεύση Ελευθερίας τις επόμενες μέρες»

Πώς προσέγγισε την κ. Δάλλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Σύμφωνα με την κ. Δάλλα, «Πριν τις εκλογές δεν είχε γίνει κάποια αναφορά σε αλλαγή υποψηφίων.

Αυτό το χαρτί που λέει η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν ένα ερωτηματολόγιο για το πώς μας φάνηκε ο προεκλογικός αγώνας, ποιους τρόπους προτείνουμε για να γίνει πιο αποδοτικός, αν θέλουμε να είμαστε υποψήφιοι και σε ποια περιφέρεια και αν έχουμε να προτείνουμε κάποιους άλλους υποψηφίους. Δεν υπογράψαμε κάτι. Μέχρι τον Απρίλιο η Πλεύση Ελευθερίας δεν εμφανιζόταν πουθενά στις δημοσκοπήσεις. Τον Απρίλιο πλησίασε κινήματα και ακτιβιστές για να συμπορευτούμε μαζί της και να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, δημοκρατία, ήθος και αξιοκρατία.

Εμείς πειστήκαμε – κακώς – γιατί είμαστε έμπειροι άνθρωποι. Μας πήρε όλα τα κινήματα, κανείς μας εν πήγε να ζητήσει να είναι υποψήφιος, η κ. Κωνσταντοπούλου και οι συνεργάτες της μας έψαξαν και μας παρακάλεσαν. Εγώ αρνήθηκα στην αρχή για λόγους υγείας γιατί θα ξεκινούσα νέα θεραπεία. Τη δεύτερη φορά με έπεισε λέγοντάς μου ότι η δράση που κάνω για τους ανάπηρους, να τα κάνουμε θεσμικά. Μου είπε ότι με θέλει στην ομάδας της για να φέρουμε το θέμα της αναπηρίας στη Βουλή».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε συντονιστεί όλοι μαζί, έχομε κάνει μία ομάδα θα δώσουμε συνέντευξη τύπου. Έχουμε 5 παραιτηθέντες και υπάρχουν και αρκετοί που θα ανακοινώσουν τις αποχωρήσεις τους εν καιρώ. Τον σύντροφό της τον έβαλε στην Α' Αθηνών κάτω από το όνομά της. προφανώς η κ. Κωνσταντοπούλου φοβήθηκε την δύναμή μας από τα κινήματά μας και φαντάστηκε ότι δεν θα μπορούσε να μας καταφέρει στην κοινοβουλευτική ομάδα για να κάνουμε αυτά που θέλει. Ήθελε να βολέψει και τα στελέχη της που «μάτωσαν» για την Πλεύση Ελευθερίας. Αυτό είναι θέμα και δημοκρατίας και ηθικής τάξεως. Θα είναι πάνω από 10 οι αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline