Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:07:12

Ανατριχίλα: Στα μνήματα του Μιλτιάδη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη το τρόπαιο του Conference League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του και η κούπα του Europa Conference League βρέθηκε στα μνήματα του Μιλτιάδη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη.


Το τρόπαιο αφιερώθηκε ουσιαστικά σε όλον τον κόσμο, αλλά σε εκείνους που είναι πια κοντά μας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τιμά και εκείνους όπως είχε υποσχεθεί στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτής της τεράστιας επιτυχίας.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού το είπε το βράδυ του θριάμβου και σήμερα έγινε πράξη.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των Ερυθρόλευκων είχε αναφέρει πως η κούπα θα πήγαινε στο μνημείο της Θύρας 7, κάτι που έγινε χθες. Και σήμερα το τρόπαιο βρέθηκε στα μνήματα τόσο του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, αλλά και του Σάββα Θοδωρίδη. Κρατώντας έτσι την υπόσχεση που έδωσε πριν λίγες ημέρες.

«Όσα χρόνια ταξίδευα έβλεπα παιδιά από όλο τον κόσμο να φεύγουν στενοχωρημένοι για ορισμένες άτυχες ή κακές στιγμές, είτε στην Ιταλία, είτε στην Αγγλία, στην Ισπανία, στο ΟΑΚΑ, στον Πειραιά. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό-γιατί δεν αγοράζεται, είναι ιδέα-ήθελα να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα γιατί τους αξίζει. Δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα, εδώ στην Ελλάδα. Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, τον πατέρα μου, τον Σάββα, στη Θύρα 7», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων το βράδυ του θριάμβου ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline