Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:28:44

Λες να είναι αλήθεια; Το τουρκικό ΥΠΕΞ υποστηρίζει ότι έχει υπογραφεί η συμφωνία για την προμήθεια των F-16 από τις ΗΠΑ.

«Οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί, οι εργασίες για τις λεπτομέρειες διεξάγονται μέσω συναντήσεων μεταξύ δύο αντιπροσωπειών», αναφέρουν πηγές από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών που μετέδωσε το Anadolu.

Πηγές του τουρκικού υπουργείου 'Αμυνας ανέφεραν ότι οι συμβάσεις για την προμήθεια των F-16 από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υπογραφεί και ότι οι εργασίες για τις λεπτομέρειες συνεχίζονται μεταξύ των αντιπροσωπειών.

«Οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί, οι εργασίες για τις λεπτομέρειες διεξάγονται μέσω συναντήσεων μεταξύ δύο αντιπροσωπειών. Οι λεπτομέρειες που θα προκύψουν μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά με τα επιμέρους θα κοινοποιηθούν στη συνέχεια», ανέφεραν οι ίδιες πηγές κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών, σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline