Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  02:48:47

Ο ψυχίατρος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε λίγο θα γίνει διάσημος. Θλιβερά, γνωστός ευρύτερα από την πολιτική αφάνεια. Ως το αρσενικό πρότυπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Τον όρισαν γραμματέα της ΚΟ στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτός πρωτοστατεί σε επεισόδια εναντίον βουλευτών άλλων κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Από τα πρώτα έδρανα κραυγαλέος, επιθετικός, οξύς και αδιάλλακτος ο κ. Χρήστος Μαντάς. Επαγγελματίας ψυχίατρος από το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έγινε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τίποτε περισσότερο επιστημονικά. Παράλληλα ο 58χρονος Χρήστος Μαντάς που πρωτοεκλέχτηκε βουλευτής Ιωαννίνων μόλις τον Ιούνιο του 2012 έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Παλιότερα ως μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ και μετά ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Τις κακές, φωνακλάδικες παραδόσεις του συνδικαλισμού ο κ. Μαντάς θέλει να μεταφέρει τώρα στη Βουλή.

Ο ψυχίατρος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο δεν είναι καλές οι πολιτικές διαγνώσεις όταν θέλει να ορμήσει (κυριολεκτικά και πραγματικά) εναντίον των αντιπάλων βουλευτών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline