Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  15:05:33

Ο Γ. Μαρίνος απογυμνώνει την Όλγα

Πρύτανης της γραφίδες και "νέος Ροΐδης" οι χαρακτηρισμοί του Γιάννη Μαρίνου, του ιστορικού διευθυντή του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και αρθρογράφου στο ΒΗΜΑ. Ευθύβολος, αποκαθηλωτικός, ιδιαίτερα απέναντι στους γιαλαντζί (και συνήθως αδιάβαστους) μαρξιστές και προοδευτικούς, τύπου ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ. Όπως η κ. Γεροβασίλη, συχνά προπετής, που την κάνει με τα κρεμμυδάκια:

"Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Γεροβασίλη κεραυνοβόλησε το πανελλήνιο με τη δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει ποτέ ψέματα, προφανώς γνώριζε πολύ καλά αυτό που έχουμε αντιληφθεί πιά όλοι: ότι το κυβερνών κόμμα ήλθε στην εξουσία βασιζόμενο σε απειράριθμες ψευδείς επαγγελίες και διαβεβαιώσεις.

Και τούτο επιδιώχθηκε ανερυθρίαστα καθώς ο Πρωθυπουργός μας εξ απαλών ονύχων θήτευσε στη σχολή του μαρξισμού-λενινισμού, η οποία δια στόματος Λένιν χλεύαζε την αλήθεια ως μικροαστική συνήθεια. Θα πρέπει να είχε διδαχθεί κατά την ευδόκιμη θητεία του ως Κνίτη ότι ο ηγέτης της ρωσικής " επανάστασης" δίδασκε:

"Πρέπει να μπορούμε μα χρησιμοποιούμε κάθε μορφής τεχνάσματα πονηριές, παράνομες διαδικασίες και αποκρύψεις της αλήθειας όταν αυτό επιβάλλεται από τις συνθήκες που κάνουν πιο γρήγορη τη νίκη της επανάστασης "
Και το μαστίγωμα συνεχίζεται για τους αγράμματους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline