Σάββατο 27 Απριλίου 2024  03:36:34

Οι θερμοκέφαλοι μετανάστες

Μπήκαν ανεμπόδιστα στα νησιά και τη χώρα, στ´ αλήθεια πολλοί φυγάδες και βασανισμένοι. Εγκαταστάθηκαν αυθαίρετα στην Ειδομένη, εκβιάζοντας να ανοίξουν τα σύνορα με τα Σκόπια και την Κεντρική Ευρώπη, με συμπεριφορά πλήρους παρανομίας σε ξένα κτήματα και ιδιωτικές περιουσίες στην Ειδομένη.

Αρνούμενοι να πάνε σε καταλύματα από τους καταυλισμούς των αθλίων στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Η φιλοξενία γίνεται κατάχρηση και η αυθαιρεσία πρόκληση σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανοχής, όπως η Ελληνική.

Με φιλοξενίες στα μέτρα των δυνατοτήτων μας σε στρατόπεδα και καταυλισμούς. Δεν είχαν άλλωστε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην Τουρκία και την Ιορδανία. Γιατί έχουν τέτοιες απαιτήσεις και συμπεριφορές οι θερμοκέφαλοι. Ας μη προκαλούν λοιπόν περισσότερο, με τις συμπεριφορές τους, το Κράτος και τους Έλληνες πολίτες. Γιατί θα υπάρξουν, άρχισαν, ήδη κοινωνικές αντιδράσεις σε πολλές περιοχές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline