Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  11:15:42

Ο διχασμένος διαρκώς κ. Σπίρτζης

Την πρώτη φορά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων με "βαριά καρδιά". Τώρα, για το Ελληνικό μίλησε για "πόνο ψυχής" και μάλιστα με δύο δηλώσεις του.

" Το τίμημα των 915 εκατ. ευρώ του διεθνούς διαγωνισμού είναι χαμηλό " είπε ο Υπουργός Υποδομών και Συγκοινωνιών κ Χρήστος Σπίρτζης. Έπρεπε να είναι τρία δις, όσο έβγαλε το τίμημα δική του έκθεςη ως πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Και τα έβαλε με το ΤΑΙΠΕΔ για τη συμφωνία, την οποία ευλόγησε η Κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος. Και θα υπογράψει φαρδιά-πλατιά δίπλα - ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ως Υπουργός. Τον βασανίζει με τέτοια διλήμματα ο Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αλλά και ο ίδιος ο διχασμένος διαρκώς κ. Σπίρτζης δεν δίνει τέλος στο δράμα του, από όσα μαρξιστικά έλεγε παλαιά και όσα νεοφιλελεύθερα εφαρμόζει και υπογράφει. Να παραιτηθεί για λόγους ιδεολογικής συνέπειας και πολιτικής συνείδησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline