Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:22:07

Δεν θα απαντά στις επιθέσεις Καμμένου ο Ν. Βούτσης

«Μόνο θλίψη η ιστορία με τον Καμμένο», δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στις αλλεπάλληλες επιθέσεις του Παν, Καμμένου ότι μεθόδευσε με εντολή του Αλ. Τσίπρα την απομάκρυνση των βουλευτών-υπουργών από τους ΑΝΕΛ και γενικά ότι συνέβαλε στην συρρίκνωση και την κατάργηση τους μέσα στο Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ''Τα ΝΕΑ'', ο κ. Βούτσης αναφερόμενος στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζει ότι «στον επικοινωνιακό τομέα έχουν υπάρξει πολύ σοβαρές ελλείψεις. Επί μήνες δεν καταβάλλαμε την προσπάθεια που έπρεπε , παρά μόνο το τελευταίο διάστημα. Ίσως επειδή συγκυβερνούσε η κυβέρνηση και με τον κ. Καμμένο, ο οποίος είχε διαφορετική άποψη, δεν κάναμε όσα έπρεπε σε όλη την Ελλάδα για να γίνουν γνωστά τα πραγματικά δεδομένα που καθιστούν ιστορική και υπέρ των εθνικών συμφερόντων αυτή την Συμφωνία».

Επίσης, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιστωθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας χαρακτηριστικά: «άμεσα μπορώ να πω για τη χώρα. Λήγει μία ιστορική εκκρεμότητα και ανοίγονται σοβαροί ορίζοντες για την Ελλάδα, για τα Βαλκάνια και για την περιοχή μας και για τη σταθερότητα σε όλη την περιφέρεια».

Ερωτηθείς αν θυμάται ποια στιγμή στην οποία υπερίσχυσε το καθήκον του ως πρόεδρος της Βουλής και όχι το συναίσθημα, ο κ. Βούτσης απάντησε ότι «όλες τις τελευταίες εβδομάδες που δεν απαντάω στις δημόσιες προκλήσεις που γίνονται από τον πρώην συγκυβερνήτη μας, τον κ. Καμμένο- και σε προσωπικό επίπεδο. Νομίζω ότι σωστά τελικώς κάνω που δεν απαντάω, παρά μόνο μονολεκτικά ''θλίψη''.».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline