Σάββατο 27 Απριλίου 2024  10:05:24

Σώα και ασφαλής η κυρία Ρηνιώ στην Κίναρο

Εδώ και τρεις μέρες δεν είχε υπάρξει επικοινωνία με την μοναδική κάτοικο της Κινάρου, μέσα σε πανελλήνια αγωνία, φόβους και συγκίνηση.

Τέλος στην αγωνία για την κυρία Ρηνιώ την μοναδική κάτοικο της Κινάρου.

Εδώ και τρεις μέρες δεν είχε υπάρξει επικοινωνία με την μοναδική κάτοικο της Κιναρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, πιθανότατα αντιμετώπιζε κάποια βλάβη στο τηλέφωνό της, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε επικοινωνία μαζί της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από super puma της πολεμικής αεροπορίας που που απογειώθηκε από τη Ρόδο και προσέγγισε το ακριτικό νησί.

Όσον αφορά στην αποκατάσταση ενδεχομένων βλαβών ηλεκτροδότησης στο νησί, έγινε γνωστό ότι με την καλυτέρευση των συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline