Σάββατο 27 Απριλίου 2024  10:01:51

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά εκλογές

"Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνομιλεί μια χαρά και με το δεξιό ακροατήριο" δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τι λέει για τον Αντώνη Σαμαρά, τις διπλές εκλογές, για τους εξοπλισμούς και την θητεία.

«Αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά ποτέ εκλογές. Όταν ο λαός παίρνει μία απόφαση για έναν πολιτικό αρχηγό, δεν την αλλάζει συχνά» τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης με εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στο News 24/7, που αναμένεται να συζητηθεί.

Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνομιλεί μια χαρά και με το δεξιό ακροατήριο», χαρακτηρίζει «αναγκαστικές τις διπλές εκλογές» αν τα πολιτικά κόμματα δεν συμφωνήσουν στην άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου, προειδοποιεί ότι θα πάνε στον... κουβά όσοι προσδοκούν σε διχασμούς εντός της ΝΔ, τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με εξοπλισμούς, ενώ δηλώνει πως εμπιστεύεται την κρίση του πρωθυπουργού για το πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία της δημοκρατίας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλα αυτά τα ιστορικά στελέχη της Αριστεράς φαντάζονται τον εαυτό τους υπό τον Στέφανο Τζουμάκα. Παρά ταύτα, εφόσον αυτό θέλει ο κύριος Τσίπρας, ας τους δώσει και αυτό το πικρό ποτήρι να πιούν. Από ό,τι βλέπω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τύπου Σκουρλέτη, το πίνουν σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Πιστεύω ότι όταν γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, δηλαδή στο τέλος της 4ετίας ο κύριος Τσίπρας θα ηττηθεί για άλλη μία φορά. Το αν θα αντέξει, τι να σας πω; Αυτό είναι ζήτημα δικό του και δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά των άλλων κομμάτων. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά ποτέ εκλογές. Όταν ο λαός παίρνει μία απόφαση για έναν πολιτικό αρχηγό, δεν την αλλάζει συχνά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline