Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  11:16:26

Βεντέτα Πολάκη – Λιάκου συντρόφων πλέον

Είναι γεγονός πως στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την προσθήκη πλέον πολλών στελεχών από την ευρύτερη Κεντροαριστερά και από διαφορετικές τάσεις, έχει δημιουργηθεί ένα μωσαϊκό που απαιτεί με τελείως διαφορετικές απόψεις.

Χαρακτηριστική είναι η προειδοποίηση του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Αντώνη Λιάκου για τον EastMed.

Ο καθηγητής που προέρχεται από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, πήρε θέση κατά της πραγματοποίησης του EastMed, σημειώνοντας με ανάρτησή του πως «δεν μπορεί να αποκλειστεί η Τουρκία από τα όποια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου». Η τοποθέτηση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος αφού υπογράμμισε πως ο EastMed, «είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά», αποτελεί «κίνηση διαφύλαξης των εθνικών μας συμφερόντων και ανάπτυξης της χώρας που αφήνει εκτός την Τουρκία και τους σχεδιασμούς της».

Η κόντρα μεταξύ των δύο, ωστόσο, δεν είναι καινούργια. Ο κ. Λιάκος είχε κατηγορήσει τον κ. Πολάκη για την επίθεση που είχε κάνει στον κ. Σημίτη και όπως φαίνεται ο «αψύς Σφακιανός» δεν τον έχει ξεχάσει σημειώνοντας δηκτικά πως οι διαφορές δεν είναι μόνο για τον κ. Σημίτη: «Το πράγμα είναι πολύ βαθύτερο. Και ναι, διαφωνούμε και θα διαφωνούμε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline