Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  19:49:27

Κώστας Σκανδαλίδης κατά ΓΑΠ

Ο βουλευτής Α' Αθηνών ξεκίνησε λέγοντας πως ήταν ιστορικής σημασίας η ομιλία Γεννηματά χθες στη Βουλή. «Εφαγε μπούλινγκ από την πρόεδρο ο Τσίπρας» είπε. Πρόσθεσε ότι «δεν θέλω να ξαναζήσω ό,τι έζησα χθες» και επεσήμανε ότι «έχουμε χρέος να είμαστε όλοι μαζί». Ωστόσο εκεί έστρεψε τα πυρά του κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

«Γιώργο, σε ξέρουμε από παλιά, έχεις τις αξίες σου διαχρονικά, τις αρχές σου, τις ευαισθησίες σου, τα laptop σου, αλλά αυτό που έγινε χθες έκανε ζημιά. Πώς δέχεσαι εσύ να συντάσσεσαι με τον Ραγκούση τον οποίο στήριζα όταν έκανε όσα έκανε στους δήμους με τον Καλλικράτη; Είναι προσβολή και στον ίδιο τον πατέρα σου» είπε μεταξύ άλλων

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης, αφού υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο όπως διαμορφώθηκε με τις αλλαγές που επέβαλε το ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι είναι το πιο δημοκρατικό, αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει να ενημερώσει στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος όμως δεν τον δέχθηκε ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline