Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  18:35:39

Σπαρτιάτες: «Οι εκλεκτοί του κυρίου Μητσοτάκη έγραψαν μια νέα μελανή σελίδα»

Ανακοίνωση για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από νεοναζί χούλιγκανς της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσαν και οι «Σπαρτιάτες», οι οποίοι κάνουν επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.


Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Σόκαρε το Πανελλήνιο η άγρια δολοφονία φιλάθλου της ΑΕΚ από χούλιγκανς της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εγχώριους συνεργούς τους.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του 29χρονου που έχασε άδικα τη ζωή του από τραγικές παραλείψεις και εγκληματική αμέλεια κυβερνητικών ιθυνόντων.
Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογοι για πράξεις και παραλείψεις αστυνομικών που είχαν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση των Κροατών οπαδών και των εγχώριων χούλιγκανς που συνέδραμαν στην δολοφονική επίθεση.

Είναι προφανές ότι οι εκλεκτοί του κυρίου Μητσοτάκη έγραψαν μια νέα μελανή σελίδα ως αρνητικοί πρωταγωνιστές στην τροπή και το δραματικό αποτέλεσμα των γεγονότων που προκαλεί οργή και αποστροφή των πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τσακαλώτος: «Ο θυμός και η θλίψη δεν αρκούν»

Τη δική του δήλωση για τη δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια έκανε και ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να βρεθούν απαντήσεις στο πώς η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο.

"Χούλιγκαν, νεοναζί δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν νέο άνθρωπο, με την αστυνομία προκλητικά απούσα και την κυβέρνηση ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες.
Ο θυμός και η θλίψη δεν αρκούν. Χρειάζονται απαντήσεις για το πώς και το γιατί φτάσαμε εδώ.
Τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του θύματος" σημείωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline