Κυριακή 28 Απριλίου 2024  00:10:20

Το μάταιο προσκλητήριο Κασσελάκη για επιστροφή των εδρών

Αποδέκτες, λέει, οι βουλευτές Τσακαλώτος και Πέρκα και ο Ευρωβουλευτής Κούλογλου, επίσης αποχωρήσας.

Ματαίως βέβαια το αίτημα,, χωρίς ηθική και πολιτική βάση το αίτημα του βαλλόμενου από τους πάντες νέου αρχηγού στην Κουμουνδούρου, που απογοήτευσε τους πάντες.«Καλώ τους βουλευτές να δώσουν τις έδρες πίσω στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτέλους σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας», ανέφερε στην ομιλία του στην ΚΕ ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Πλέον δεν τίθεται θέμα για διαγραφές, οπότε δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος για κανένα θέμα. Πάντα ίσχυε και πάντα ισχύει το καταστατικό του κόμματος».

Πρόσθεσε επίσης ότι «το καταστατικό του κόμματος πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και με μένα πρώτα απ' όλους» Όπως είπε είναι πλήρως σύμφωνος με το κείμενο που θα ακολουθήσει από την Επιτροπή Απόφασης: «Τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορεί να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για όλους. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Συντρόφισσες και σύντροφοι σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα και χθες και το εννοώ, δεν υπάρχει στενός κύκλος... Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Είναι μια καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σας καλώ όλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας μπροστά στην ιστορία αυτού του ιστορικού κόμματος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline