Κυριακή 28 Απριλίου 2024  21:42:13

Η ενόχληση Τσίπρα για το δημοψήφισμα Κασσελάκη

Κόντρα, βέβαια, σε όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζεται να διαφωνεί με την απόφαση του διαδόχου του να ζητήσει δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με αξιόπιστα ρεπορτάζ ο πρώην πρωθυπουργός, σε κουβέντες με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την πρωτοβουλία αυτή, θεωρώντας πως δεν υπήρχε τέτοιος λόγος.
Μάλιστα η δημοσιογράφος, Χριστίνα Κοραή μίλησε με δύο κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, τα οποία βρίσκονταν δίπλα στον κ. Κασσελάκη, και πλέον, βρίσκονται απέναντι του καθώς δεν συμφωνούν με την τακτική του. «Εάν δεν το πάρει πίσω, όλα είναι ανοιχτά», της είπαν χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Κασσελλάκης ρωτήθηκε για τη πρόταση μομφής που ίσως κατατεθεί εναντίον του, απαντώντας ότι είναι η ώρα «το κόμμα να ακούσει την κοινωνία, δεν είναι δύσκολο».

«Η κοινωνία έχει προβλήματα. Τα βλέπουμε. Εάν το ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτά ως πυξίδα του, θα είναι το πιο αριστερό πράγμα που θα κάνει. Είμαι εκλεγμένος πρόεδρος από τη βάση. Πρέπει επιτέλους να ακούσουμε τη βάση και η βάση θέλει να γίνουμε κυβερνητική αριστερά με συντροφικότητα και ανεκτικότητα. Οι ύβρεις που δεν ανασκευάζονται είναι ύβρεις προς το κόμμα», ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline