Κυριακή 28 Απριλίου 2024  06:55:03

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: Άκουσα με λύπη την απόφασή του, τον ευχαριστώ για τη φιλία και τη συνεργασία

Λίγα λεπτά μετά τη ανακοίνωση του κ. Βαρβιτσιώτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του γνωστοποίησε πως άκουσε με λύπη την απόφαση αυτή, σημειώνοντας πως «επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος καταλαμβάνει την έδρα του

Σε συνέχεια της εξέλιξης αυτής, ο Δημήτρης Καλογεροπούλος αναμένεται να καταλάβει την έδρα του παραιτηθέντα βουλευτή.

Ο κ. Καλογερόπουλος κατά το παρελθόν διετέλεσε δήμαρχος Αιγάλεω ενώ ήταν πρώτος επιλαχών στον Δυτικό Τομέα με τη Νέα Δημοκρατία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline