Κυριακή 28 Απριλίου 2024  19:30:21

Τραμπ εναντίον Μισέλ Ομπάμα στις εκλογές των ΗΠΑ; Οι φήμες και οι φωνές που θεωρούν τον Μπάιντεν «λίγο»

Πρόσφατα δημοσιεύματα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα ενδέχεται να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του 2024, θέτοντας τις βάσεις για μια πιθανή αναμέτρηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εικασίες οργιάζουν μετά τη στήλη της Σίντι Άνταμς στη New York Post και την πρόβλεψη του επί σειρά ετών συμβούλου του Τραμπ, Ρότζερ Τζ. Στόουν Τζούνιορ, που προβλέπει το ίδιο.

«Συνεχίζω να προβλέπω - όπως κάνω εδώ και πάνω από δύο χρόνια - ότι η Μισέλ Ομπάμα θα είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία το 2024», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ρότζερ Τζέι Στόουν Τζούνιορ, ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της Αϊόβα.

«Ο Μπάιντεν δεν μπορεί»

Η Άνταμς απορρίπτει τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ως τον επόμενο υποψήφιο πρόεδρο. Στο άρθρο της υποστηρίζει: «Ο Μπάιντεν δεν θα συζητήσει. Δεν μπορεί. Ο αρχηγός μας δεν μπορεί καν να διαβάσει το προγραμμένο σενάριο που έχει μπροστά του αρκετά γρήγορα για να προφέρει τις λέξεις. Οπότε, ξεχάστε τον, κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη κάνει».

«Ο Ομπάμα προσπαθεί αθόρυβα να διώξει τον Τζο. Το ετοιμάζει εδώ και μερικές εβδομάδες. Τα στόματα δεν μιλάνε. Αλλά τα στόματα γνωρίζουν», σημειώνει η αρθρογράφος.
Θεωρούν τη Μισέλ Ομπάμα πιο ταλαντούχα από τον Τζο Μπάιντεν
Η πρώην προσωπικότητα του Fox News και πολιτικός σχολιαστής Megyn Kelly αναφέρθηκε επίσης στις εικασίες δηλώνοντας ότι η Μισέλ Ομπάμα διαθέτει περισσότερο πολιτικό ταλέντο από τον Τζο Μπάιντεν.

Ενώ η Kelly παραμένει επιφυλακτική για την πιθανή υποψηφιότητα της πρώην πρώτης κυρίας, επισημαίνει την πρόσφατη συνέντευξη του Obama στο podcast ως ένδειξη, δηλώνοντας: «Δεν έχει τίποτα να προωθήσει. Δεν έχει κανένα βιβλίο, δεν έχει καμία εκδήλωση, οπότε αυτό σημαίνει ότι τους τηλεφώνησε και είπε: "Έχω κάτι να πω"»
Οι πολιτικοί παρατηρητές παρακολουθούν για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση της Μισέλ Ομπάμα σχετικά με τις προθέσεις της για την προεδρική κούρσα του 2024.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline