Σάββατο 27 Απριλίου 2024  10:07:32

Ουίλιαμ και Άννα παίρνουν τα ηνία στο Παλάτι: Τι συνέβη στην φορτωμένη Καμίλα

Το σχόλιο της Καμίλα για την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου. Αλλαγή σκυτάλης στο Παλάτι για λίγες μέρες - Στο τιμόνι Ουίλιαμ και Άννα, τι έπαθε η Καμίλα.

Η διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο έχει ρίξει το βάρος όλων των βασιλικών υποχρεώσεων στην Καμίλα, η οποία, εξαντλημένη από τη δύσκολη καθημερινότητα, θα πάει για λίγες μέρες διακοπές.

Η ολιγοήμερη απουσία της Καμίλα ρίχνει το βάρος των ευθυνών στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Άννα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.
Η 76χρονη θα επιστρέψει στις 11 Μαρτίου στα καθήκοντά της, μέρα που θα εκπροσωπήσει τον βασιλιά στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Ο Κάρολος θα δημοσιεύσει αντ' αυτού ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.
Η Αυτού Μεγαλειότης κρατάει το βασιλικό φρούριο όρθιο έχοντας παραβρεθεί σε 13 εκδηλώσεις από τότε που έγινε γνωστή η κατάσταση του συζύγου της.

Ο Κάρολος επέμενε

«Αν και δεν περίμενε να βρεθεί στη θέση να ηγηθεί της οικογένειας, η βασίλισσα είναι απολύτως έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για τον Θεσμό. Ένιωσε ότι πήρε ενέργεια και ώθηση από τις αντιδράσεις των Βρετανών. Βρήκε αποθέματα ενέργειας που ούτε η ίδια πίστευε ότι είχε και η εκτίμηση όσων βρίσκονται στο Παλάτι στο πρόσωπό της έχει εκτοξευτεί» είπε στους Sunday Times πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια.
Άλλη πηγή κοντά στην Καμίλα ανέφερε: «Είναι στιβαρή και αποφασισμένη να συνεχίσει όσο ο βασιλιάς είναι εκτός δημόσιων καθηκόντων. Ο βασιλιάς είναι περήφανος και χαρούμενος».

Η βασιλική συγγραφέας Ingrid Seward δήλωσε στη Sun on Sunday ότι ο Κάρολος επέμενε ότι η σύζυγός του πρέπει να ξεκουραστεί. «Βλέπει ότι είναι εξαντλημένη. Η Καμίλα ανησυχούσε για την υγεία του συζύγου της, αλλά ήταν επίσης εκείνη που έπρεπε να ανταποκριθεί στο πολυάσχολο πρόγραμμα των βασιλικών υποχρεώσεων. Θέλει να είναι δίπλα στον βασιλιά και στην Κέιτ. Σίγουρα της αξίζει λίγη ξεκούραση και χαλάρωση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline