Σάββατο 27 Απριλίου 2024  08:38:15

Εξορμήσεις Κασσελάκη πριν τον ντύσουν στο χακί

Στο τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, κατατάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα παρουσιαστεί στη Σπάρτη, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, όπου θα πραγματοποιήσει τη βασική εκπαίδευση μόνο, για περίπου 15-20 μέρες.

Το λες και λογικό, λοιπόν, που η τελευταία του εβδομάδα ως πολίτη έχει φουλαρισμένο πρόγραμμα. Από εκδρομές στην ορεινή Αρκαδία έως ομιλίες και εκδηλώσεις, από αυτές που όλο και πυκνώνουν ενόψει ευρωεκλογών. Καταρχάς από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου το βράδυ ήταν καλεσμένος στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, ενώ σήμερα θα έχει συναντήσεις με ντόπιους φορείς, με πρώτο πρώτο τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη.

Εξωχώριοι αστακοί και αριστερά καράβια

Στο μεταξύ, όμως, απασχόλησε και εμάς ο Κασσελάκης με το νέο στοιχείο που αναδείχθηκε από το (προς ώρας ανύπαρκτο) πόθεν έσχες του... Και συγκεκριμένα τα αλιευτικά αστακοκάραβα που κι ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι κατέχει. Κι ενώ ο Παύλος Μαρινάκης διερωτήθηκε, σε ανακοίνωσή του χθες, «πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;», ο ΣΥΡΙΖΑ αντεπιτίθεται, σχολιάζοντας – ευρηματικά, όπως πιστεύουν στην Κουμουνδούρου – ότι «ενδέχεται οι αστακοί του κ. Κασσελάκη πριν τους ψαρέψουν, να είχαν «συναντήσει» κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline