Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:19:18

Νέα Αριστερά για Κασσελάκη: Αντιγράφει τον Τραμπ, το ίνδαλμά του – Είναι η άλλη όψη του Μητσοτάκη

Στην αντεπίθεση η Νέα Αριστερά μετά τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ», υπογραμμίζει.

Σκληρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Νέα Αριστερά κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ως «άλλη όψη του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- πως «όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

«Ο κύριος Κασσελακης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του»
Σηκώνοντας το γάντι η Νέα Αριστερά, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της πως «ο κύριος Κασσελακης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για μορφώματα».

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ».
«Ας αναζητήσει ο κύριος Κασσελάκης στο περιβάλλον του...»

Η Πατησίων αναφέρει ακολούθως πως «για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελακης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη».
Καταληκτικά, σε υστερόγραφο η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει ότι «αν θέλει ο κύριος Κασσελακης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline