Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  14:56:59

Μαρτίνων νέες επιχειρήσεις-επενδύσεις

Η οικογενειακή τους παράδοση είναι οι αντίκες από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Μετά ήλθε η ανάμιξη με τα καράβια και οι εφοπλισμός.

Ακολούθησαν οι τραπεζικές εργασίες με την EUROBANK, οι ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και βεβαίως ο χώρος της πολιτικής με βουλευτή την Γεωργία Μαρτίνου, απέχουσα υποχρεωτικά από τις οικογενειακές και άλλες οικονομικές δραστηριότητες.

Η διοίκηση των επιχειρήσεων Μαρτίνου, τουλάχιστον στα κρίσιμα πόστα, με ενισχυμένο τον ρόλο της οικογένειας και δοκιμασμένων συνεργατών και συμβούλων. Ανάμεσά τους τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και δ.τ. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ», ως εξής:.

1. Μαρίνα- Ματθίλδη θυγατέρα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, φοιτήτρια γεννημένη στο Χολαργό Αττικής το έτος 1979, κάτοικος Βουλιαγμένης Αττικής οδός Ακτής 12, Ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας, Πρόεδρος και Εντεταλμένη Σύμβουλος

2. Μαρίνα σύζυγος Αθανασίου Μαρτίνου, το γένος Ευσταθίου Μπαρτσώκα, οικοκυρά γεννημένη στην Αθήνα το έτος 1953 κάτοικος Βουλιαγμένης Αττικής, οδός Ακτής 12, Ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας, Αντιπρόεδρος

3. Αθανάσιος Μαρτίνος του Ιωάννη, εφοπλιστής, γεννημένος στην Αθήνα το έτος 1950, κάτοικος Βουλιαγμένης Αττικής οδός Ακτής 12, Ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας, Μέλος − Γραμματέας

4. Έλλη Κιούπη του Κων/νου, Δικηγόρος, κάτοικος Γλυφάδος οδός Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας, Μέλος

5. Ζαχαρίας Θεοδώρου Ζαχαρόπουλος, Λογιστής, γεννηθείς στην Τρίπολη Αρκαδίας το έτος 1945 κάτοικος Αθηνών Βερανζέρου 30, Ελληνικής υπηκοότητας καi ιθαγένειας.

Τα ίδια πρόσωπα, με ανακατανομή ρόλων, συγκροτούν το Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΤΑΙ ΤΗΝΟΥ»
που εδρεύει στο Δήμο Γλυφάδας (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 69) ως εξής:
1. Αθανάσιος Μαρτίνος του Ιωάννη, Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος
2. Μαρίνα σύζυγος Αθανασίου Μαρτίνου, το γένος Ευσταθίου Μπαρτσώκα, Αντιπρόεδρος
3. Έλλη Κιούπη του Κων/νου, Μέλος − γραμματέας
4. Μαρίνα- Ματθίλδη θυγατέρα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, Μέλος
5. Ζαχαρίας Θεοδώρου Ζαχαρόπουλος, Λογιστής, Μέλος.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline