Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  06:31:26

Οι μπαταξήδες της ΔΕΗ

Ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ αποκάλυψε ότι πολλοί οφειλέτες της ΔΕΗ τηλεφωνούν στο γραφείο του υπουργού και παριστάνουν τους αναξιοπαθούντες.


Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τα μισά λεφτά τα οποία μπορεί να εισπράξει η ΔΕΗ 800 εκατομμύρια περίπου οφείλονται από 60.000 συμπατριώτες μας και δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι αναξιοπαθούντες». Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε πως υπάρχουν περιπτώσεις καταναλωτών που έχουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα για τους οποίους αφενός υπάρχει το Κοινωνικό Τιμολόγιο. Ακόμα συνέχισε ότι η ΔΕΗ θα παρουσιάσει συνολικά την πολιτική της για την αντιμετώπιση των καθυστερούμενων οφειλών.

Στην συνέχεια έκανε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε αφήσει τη ΔΕΗ στο μη περαιτέρω(...) Πολιτικά, το θέμα της ΔΕΗ είναι ανοιχτό, και στη Βουλή και στο λαό. Και όσον αφορά στη Δικαιοσύνη, προφανώς όσα ζητήματα προκύπτουν, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συγκαλυφθούν».
Σχολιάστε ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline