Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:53:03

Πατέρας, μητέρα και γιος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και άλλοι 13 συγγενείς, συνεργάτες και στελέχη σε νέες, βαριές κατηγορίες για λεηλασία της FOLLI- FOLLIE. Κύριο

Αφορούν σε .....σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία και χειραγώγηση μετοχών.


Η δεύτερη δίωξη μέσα σε ένα χρόνο. Έπειτα από παραγγελία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη με πολύ βαριές κατηγορίες εις βάρος 16 στελεχών της εταιρείας Folli Follie. Το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά και μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, ιδρυτών του Ομίλου Folli Follie, περιλαμβάνει κακουργηματικές κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και χειραγώγηση μετοχών.

Νέες διώξεις σε βάρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία από κοινού, καθώς επίσης και για χειραγώγηση μετοχών άσκησε η εισαγγελία για την υπόθεση της Folli Follie.

Συνολικά οι διώξεις στρέφονται κατά 16 ατόμων μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, πατέρας και γιός. η μητέρα και σύζυγος τα μέλη του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, καθώς επίσης και συνεργάτες της στην θυγατρική εταιρεία στην Ασία.

Μετά από παραγγελία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ασκήθηκαν διώξεις για τα εξής κακουργήματα:

• Για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διώκονται ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης και ακόμα 4 πρόσωπα. Πρόκειται για τον επικεφαλής, την υπεύθυνη οικονομικών και έναν υπάλληλο στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία (όλοι τους κατάγονται από το Χονγκ Κονγκ) και τον Έλληνα οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.
• Για κακουργηματική πλαστογραφία διώκονται 6 άτομα (οι 3 αλλοδαποί, ο οικονομικός διευθυντής, ένα μέλος του ΔΣ και ένας υπάλληλος της εταιρείας.
• Για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία διώκονται ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.
• Για χειραγώγηση διώκονται 13 πρόσωπα. Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, αλλά και η σύζυγος Κατερίνα Κουτσολιούτσου.

Επιπλέον όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, την περίοδο 2016-2017.
Η συγκεκριμένη δίωξη είναι η δεύτερη σε βάρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέσα σε ένα χρόνο και συνέπεσε με την εκδίωξη πριν δύο μόλις ημέρες του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της Folli Follie.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline