Κυριακή 28 Απριλίου 2024  11:23:53

Κασσελάκης: «1,63 δισ. περισσότεροι φόροι στον προϋπολογισμό του 2024»

Ποιες μεταρρυθμίσεις κάνουν τον Μητσοτάκη περήφανο. Νέα «επίθεση» Κασσελάκη προς τον πρωθυπουργό για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

«Επίθεση» στον πρωθυπουργό για την φορολογική του πολιτική και για την αθέτηση παλαιότερων υποσχέσεων, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο που ανέβασε στον ιστότοπο isyriza.gr και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός να εξαγγέλλει τα επιδόματα προς δικαιούχους των ΑΜΕΑ και τους χαμηλοσυνταξιούχους, σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του από την Βουλή, όπου κατήγγειλε με σκληρούς όρους τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επιδοματική του πολιτική, λέγοντας ότι «τα παίρνει από τη μία τσέπη για να τα δίνει στην άλλη».

Ακολούθως το βίντεο παρουσιάζει επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2024 για τους αυξημένους φόρους από τους οποίους θα προέλθουν τα έσοδα για να την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης. Το βίντεο συνοδεύεται από το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «1, 63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε -και θα εργαστούμε γι' αυτό- ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη». Το μήνυμα καταλήγει με έκκληση προς τους πολίτες: «Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο isyriza.gr».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline