Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024  16:41:42

NonPaperNews

NonPaperNews

Και ιδού ο νικητής.... Ο Wild Thang, ένα πεκινουά που έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό του "ασχημότερου σκύλου" τέσσερις φορές, στέφθηκε τελικά νικητής και βραβεύτηκε με 5.000 δολάρια. O 34ος διαγωνισμός του "Ασχημότερου σκύλου στον κόσμο" πραγματοποιήθηκε στο Marin-Sonoma County Fair στην Petaluma της Καλιφόρνια.

Όσα πρέπει ν' αλλάξουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση, τα κόμματα και το Κράτος.

Στις ΗΠΑ μόνο, περίπου 23.5 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα με το 80% των πάσχοντων να είναι γυναίκες.

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης ενώπιον παρισινού δικαστηρίου κάθεται από την Τετάρτη μέντιουμ που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπριτζίτ Μακρόν.

Η άνοια δεν αποτελεί πάθηση αλλά την κλινική έκφραση πολλών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων όπως η νόσος Αλτσχάιμερ (50%-70% των περιπτώσεων άνοιας), η αγγειακή άνοια, η μικτή άνοια, οι μετωποκροταφικές άνοιες και η άνοια με σωματίδια Lewy.

Μια ηθοποιός που κρατά τα ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ, με 21 προτάσεις και στις Χρυσές Σφαίρες, με 32, ενώ έχει λάβει τρεις φορές το βαρύτιμο χρυσό αγαλματίδιο, κυνηγώντας ακόμη το αξεπέραστο ρεκόρ της Κάθριν Χέπμπορν (τέσσερα Όσκαρ) κι έχοντας κερδίσει οχτώ Χρυσές Σφαίρες, ενώ έχει τιμηθεί σχεδόν με όλα τα κινηματογραφικά βραβεία.

Ο μεγάλος Έλληνας ποιητής που πίστευε βαθιά ότι «σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις, να μην τις παίρνει ο άνεμος» κάποια στιγμή αναρωτήθηκε «τώρα τι λες;» ενώ γνώριζε καλά ότι και η σιωπή είναι μια μορφή έκφρασης.

Επίθεση με τη γνωστή λαικίστικη οπτική στον Aκη Σκέρτσο από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι «σερβίρει μαγειρεμένα γραφήματα».

Σελίδα 1 από 2286
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline