Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  03:37:37

Ματαίωση όλων των εκδηλώσεων στο «Σταύρος Νιάρχος», στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών», τη Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο. Αναστολή λειτουργίας στο «Golden Hall» μετά από μόλυνση του κορωνοϊού. Κύριο

Σε ματαίωση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του προχωρά το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Ωστόσο, το κοινό θα εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται τους κοινόχρηστους χώρους του.

Εντάχθηκε στη γενική απαγόρευση για προστασία από μαζικές συγκεντρώσεις λόγω της κινέζικης γρίπης στις θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις, όπως επίσης στη Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο και βεβαίως το ΚΘΒΕ και όλα τα περιφερειακά δημοτικά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «ΚΠΙΣΝ» «σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις) για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020. Στο πλαίσιο αυτό, ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ και οι παιδικές χαρές στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα παραμείνουν κλειστά. Επιπλέον, δεν θα λειτουργεί η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.

Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια Υπουργεία».

Αναστολή λειτουργίας στο «Golden Hall»

Επίσης, το Golden Hall αναστέλλει τη λειτουργία του καθώς κρούσμα φέρεται να το είχε επισκεφτεί.
Στη σχετική ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας αναφέρεται ότι «κρούσμα φέρεται να είχε επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο. Άμεση προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών στα εμπορικά κέντρα μας. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε στην εκκένωση του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου "Golden Hall". Σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές θα σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις μας και σε όλα τα εμπορικά κέντρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες θετική στον κορωνοϊό είναι η σύζυγος ιδιοκτήτη καταστήματος στο Golden Hall.

Κλείνει για δύο εβδομάδες το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα και τις οδηγίες της ελληνικής Πολιτείας σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους χώρους του και θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως τις 28 Μαρτίου 2020.
Η διεκπεραίωση επιστροφής ή αλλαγής των αγορασμένων εισιτηρίων θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του οργανισμού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τηρεί ήδη τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων και λαμβάνει επιπλέον μέτρα για την απολύμανση όλων των χώρων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline