Σάββατο 13 Απριλίου 2024  03:17:17

«Δεν υποχωρούμε... Πως να επιστρέψουμε με άδεια χέρια;». Μαζική εκδήλωση στην Αθήνα με θερμή υποδοχή κατοίκων και μεγάλο αριθμό νέων σε ηλικία αγροτών. Κύριο

Μεγάλη η προβολή από διεθνή ΜΜΕ, χωρίς τερματισμό όλων των κινητοποιήσεων, όπως ελπίζει η Κυβέρνηση.

Με αναλυτικές αναφορές στην μαζική είσοδο των τρακτέρ στην πρωτεύουσα της χώρας, ο ξένος Τύπος και κυρίως κανάλια, πρακτορεία και Ιστοσελίδες αναφέρθηκαν με ρεπορτάζ και ειδήσεις με ειδήσεις στο συλλαλητήριο των αγροτών από πολλές περιοχές της χώρας. Με μαχητική διάθεση, μαζικότητα αλλά και πνεύμα ευπρέπειας και αυτοσυγκράτησης. Με δηλώσεις και διαθέσεις ότι ο αγώνας τους, μετά ενάμισι μήνα στους δρόμους και τα μπλόκα, για ικανοποίηση ορισμένων των αιτημάτων ενίσχυσης ότι θα συνεχισθεί και στις συγκεντρώσεις στη επαρχία καθώς και με άλλες δράσεις διαμαρτυρίας και διεκδίκησης. Θα φύγουν από την Αθήνα μέχρι το μεσημέρι, βέβαιοι ότι τα αιτήματα τους ενισχύθηκαν, ακούστηκαν με δυνατό τρόπο προς την πολιτική ηγεσία και πρωτίστως προς την Κυβέρνηση.

Με εκτενή ρεπορτάζ από την Αθήνα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν σήμερα την κινητοποίηση των Ελλήνων αγροτών, κάνοντας αναφορά στην είσοδό τους με τα τρακτέρ στην Αθήνα και τη διαμαρτυρία τους μπροστά από το Κοινοβούλιο.

Αγρότες από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Τρίτη, εντείνοντας τις διαδηλώσεις εβδομάδων με αιτήματα την αύξηση του κόστους, τον ξένο ανταγωνισμό και τις καταστροφικές πλημμύρες, γράφει το πρακτορείο Reuters.
Καθώς οδηγούσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, κόρναραν στις επευφημίες των περαστικών. Δεκάδες τρακτέρ στάθμευσαν μπροστά στο κοινοβούλιο ενώ αναμένεται να καταφτάσουν κι άλλα.

«Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, είναι ο τίτλος του Associated Press.
Αγρότες από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα με κονβόι τρακτέρ την Τρίτη για να ζητήσουν περισσότερες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση καθώς αυξάνεται το κόστος ζωής.
Περίπου 200 τρακτέρ από την κεντρική Ελλάδα κατευθύνθηκαν νότια, ενώ χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με ναυλωμένα λεωφορεία.

Οι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαδηλώσεις καθώς τα τρακτέρ φτάνουν στην Αθήνα, είναι ο τίτλος του Bloomberg.
Oι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαμαρτυρίες τους οδηγώντας τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, ακόμη και αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για περαιτέρω οικονομική ανακούφιση.

«Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, γράφει και η Washington Post.
Έλληνες αγρότες οδήγησαν την Τρίτη περίπου 200 τρακτέρ στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, ζητώντας οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση καθώς το κόστος ζωής αυξήθηκε στη μεσογειακή χώρα.
Με τις κόρνες να αντηχούν, η αργοκίνητη αυτοκινητοπομπή κινήθηκε από την κεντρική ελληνική πόλη Κάστρο, 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, με ελληνικές σημαίες, μαύρες σημαίες και πανό διαμαρτυρίας στερεωμένα στα τρακτέρ. Ένα έγραφε: «Χωρίς εμάς, δεν τρως».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline