Σάββατο 13 Απριλίου 2024  02:50:33

«Εφυγε και γύρισε...». Δημήτρης Κόκοτας: Για οκτώ λεπτά σε ανακοπή, χωρίς αιμάτωση, αλλά οι αξονικές δεν έδειξαν βλάβες στον εγκέφαλο.. Πάντα στη Εντατική και διασωληνωμένος. Κύριο

«Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα. Οι γιατροί μας τονίζουν να κάνουμε υπομονή» τόνισε η σύζυγος του τραγουδιστή.

«Δύο φορές προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία» είπε η σύζυγός του, Κατερίνα.

Σε δύο αξονικές εγκεφάλου υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη 28/3 έπαθε έμφραγμα την ώρα που έκανε πρόβες για το J2US.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή. Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο. Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη» είπε.

Και συνέχισε: «Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. Θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά».
«Μας ζητάνε υπομονή»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε και η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα.

«Υπάρχει μια μικρή βελτίωση είναι ουσιαστικά ένα σχετικά αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μια σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μια ελάχιστη έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση θα είναι αργός, για να είναι ασφαλής γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε μεγάλη υπομονή, δηλαδή με όποιο γιατρό και αν μιλήσαμε, μας ζητάνε απλά υπομονή» είπε.

Και ανέφερε: «Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι, εφόσον μου λένε οι γιατροί ότι είναι μια σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μια ελπίδα ότι θα πάει καλά, αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Έχουν γίνει δυο αξονικές, έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μια επιφύλαξη, μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα όταν σιγά σιγά ξυπνήσει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline