Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  16:12:43

Βασίλισσα Ισπανίας Λετίθια, πάντα αντιπαθής και κακότροπη. Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο - «Είναι ψυχρή και χειριστική, η οικογένεια του Φελίπε την μισεί». Κύριο

«Οι σιωπές της Λετίθια» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του 91χρονου Πεναφιέλ που απολύθηκε από την El Mundo ύστερα από 20 χρόνια, μετά την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου.

Το βασιλικό ζεύγος είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2004 στον καθεδρικό ναό Almudena στη Μαδρίτη. Ο Φελίπε μάλιστα είδε δώσει τον δικό του αγώνα για να γίνει αποδεκτή η Λετίθια στη βασιλική οικογένεια, μιας και δεν προερχόταν από το παλάτι ή δεν έφερε κάποιον τίτλο.

Και ενώ η ιστορία τους έχει πολύ ενδιαφέρον και ιστορία, ερχόμενοι στο σήμερα δείχνουν να γιορτάζουν τον γάμο τους μαζί με τις δύο κόρες τους πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία. Στις λήψεις που δημοσιεύτηκαν, η οικογένεια ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη, παρά τους ψιθύρους που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες σχετικά με τη σχέση του βασιλικού ζεύγους.

Βιβλίο αιχμηρό για τη βασίλισσα Λετίθια: Άπιστη, ψυχρή, ανώριμη και μισητή από τη βασιλική οικογένεια

Ήταν πέρυσι που το πρώτο βιβλίο του Jaime Penafiel για τη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια προκάλεσε σοκ στη χώρα. Η ισπανική βασιλική οικογένεια έχει συγκλονιστεί από τους ισχυρισμούς πως ο βασιλιάς Φελίπε έμεινε συντετριμμένος και καταστράφηκε από την υποτιθέμενη απιστία της βασίλισσας Λετίθια.

Ο 91χρονος δημοσιογράφος Jaime Penafiel εξαπέλυσε νέα επίθεση στη βασίλισσα με το νέο του βιβλίο «Οι σιωπές της Λετίθια» το οποίο κυκλοφόρησε στην Ισπανία.
Ήταν τον Ιανουάριο που ο βετεράνος βασιλικός ρεπόρτερ απολύθηκε από την ισπανική εφημερίδα El Mundo μετά από 20 χρόνια μετά από μια σειρά καταστροφικών καταγγελιών που έγιναν στο πρώτο του βιβλίο «Letizia & I».

Το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις υποστήριξε πως η βασίλισσα Λετίθια είχε σχέση με τον πρώην κουνιάδο της Jamie del Burgo. Η ισπανική βασιλική οικογένεια είχε αρνηθεί να σχολιάσει τους ισχυρισμούς εκείνη την εποχή.
Στο νέο του βιβλίο, ο Jamie ισχυρίζεται πως ο Φελίπε γνώριζε ότι τον απατούσε η Λετίθια, καθώς οι σωματοφύλακές της έχουν την υποχρέωση να αναφέρουν που βρίσκεται.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως οι σωματοφύλακές της συνόδευσαν τη βασίλισσα Λετίθια σε ένα ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη το 2011 με τον εραστή της Jaime del Burgo, με τον οποίο έβγαινε πριν γνωρίσει τον Φελίπε.

«Εκείνη την ημέρα (στη Νέα Υόρκη), τη συνόδευαν οι πιστοί της συνοδοί, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία θα έδιναν αναφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών ή στο παλάτι Zarzuela».
Μετά από αυτό, ο Jaime ισχυρίζεται πως ο Φελίπε έμεινε συντετριμμένος και καταστράφηκε από τη φερόμενη απιστία της συζύγου του.

Ο βασιλικός ρεπόρτερ που δούλευε για το περιοδικό Hola! εδώ και 20 χρόνια ισχυρίζεται πως ο Φελίπε έχει βυθιστεί στην κόλαση από τη φερόμενη προδοσία της συζύγου του και θέλει να φύγει.
Σε άλλο σημείο του βιβλίου του, ο Jamie χαρακτηρίζει τη βασίλισσα Λετίθια ψυχρή, συναισθηματικά ανώριμη και παθητική επιθετική, ενώ υποστηρίζει πως είναι μισητή από την οικογένεια του βασιλιά Φελίπε.

Γιατί είναι μισητή από τη βασιλική οικογένεια

Μετά την απόλυσή του, ο βετεράνος δημοσιογράφος επέστρεψε με ένα ακόμα βιβλίο, «Οι σιωπές της Λετίθια», το οποίο ξεκινά με την εμβάθυνση στο πρώιμο ειδύλλιό της με τον βασιλιά Φελίπε.
Στο πρώτο κεφάλαιο, ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως τα πάντα στον κόσμο της Λετίθια έχουν καταρρεύσει μετά από απιστίες και προδοσίες.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως έχει μια ψυχρή, άφθαρτη και αποφασιστική αύρα και ότι η σιωπή της βασιλικής οικογένειας για τους πρόσφατους ισχυρισμούς υποδηλώνει τη συναισθηματική της ανωτερότητα.

Ο Jaime ισχυρίζεται πως η βασιλική οικογένεια καταφεύγει στη σιωπή ως τρόπο ελέγχου και τιμωρίας άλλων ανθρώπων.
Στη συνέχεια ισχυρίζεται πως η παθητική επιθετική συμπεριφορά της Λετίθια προς τον βασιλιά Φελίπε είναι ο λόγος που τη μισούν τόσο πολύ η πεθερά της βασίλισσα Σοφία και οι κουνιάδες της.
Σε επόμενο κεφάλαιο ο Jaime ισχυρίζεται πως ο βασιλιάς Φελίπε ερωτεύτηκε τη μέλλουσα σύζυγό του ενώ την παρακολουθούσε να παρουσιάζει τα νέα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline