Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:13:35

Τα έχασαν οι δικαστές... Καταδικάστηκε 50χρονος που κλώτσησε και προκάλεσε θλάση στη σύντροφό του - «Είναι ο άντρας της ζωής μου» κατέθεσε το θύμα, θυμίζοντας τη Σοφία Βέμπο ότι είναι τον λατρεύει και ας τη δέρνει. Κύριο

Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία – «Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος», είπε η γυναίκα, που απέδωσε το περιστατικό στο αλκοόλ.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 50χρονο άντρα που κλώτσησε τη σύντροφό του και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή του για τρία χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη όταν ο 50χρονος ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τη σύντροφό του στο σπίτι της και κατά τη διάρκεια του καβγά, την τράβηξε από το χέρι και την κλώτσησε δυνατά στα πόδια, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει θλάση στο γόνατο και στον αγκώνα.

«Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος»

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η γυναίκα ανέφερε στους δικαστές ότι έχει μια υπέροχη σχέση με τον κατηγορούμενο και ότι γίνεται άλλος άνθρωπος όταν καταναλώνει αλκοόλ, όπως έγινε και την περασμένη Τετάρτη. Η παθούσα εξήγησε ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καβγά όταν η ίδια τον χτύπησε με σφαλιάρα και εκείνος την χτύπησε με κλωτσιά στα πόδια με αποτέλεσμα να «γυρίσει» το γόνατό της.

«Πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ ειδοποίησα το ΕΚΑΒ γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με κλώτσησε στο πόδι μου και γύρισε. Πονούσα πολύ. Ήταν μια άσχημη στιγμή γιατί είχε πιει», είπε. «Τον προκάλεσα και εγώ, τον έδωσα χαστούκια γιατί είπε φράσεις που με έβγαλαν από τα ρούχα μου και εκείνος με κλώτσησε στα πόδια. Μέχρι την άλλη ημέρα ήμουν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Η γυναίκα ζήτησε από τους δικαστές να δείξουν επιείκεια στον κατηγορούμενο που, όπως είπε, «ήταν και ελπίζω ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι «δεν κατάλαβα πως φτάσαμε ως εκεί. Προκαλώντας ο ένας τον άλλον, ξεκίνησε από χειροδικία της, ήταν μια προσπάθεια άμυνας στα χαστούκια που έτρωγα. Σίγουρα είναι η τελευταία φορά. Σκοπός μου ήταν να φύγω και εκείνη με εμπόδιζε. Εκεί μάλλον την έπιασα δυνατά από το χέρι. Δεν την κλώτσησα για να τη χτυπήσω, αλλά για να αμυνθώ», ισχυρίστηκε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline