Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:51:46

Οι πάντες χθες απέφευγαν να τον αναφέρουν ως καταλυτικό παράγοντας αποχής, δυσφορίας και καταψήφισης της ΝΔ :Ο «ισότιμος Γάμος των ομοφυλόφιλων μας κόστισε πολύ εκλογικά». Κύριο

Ειλικρινής ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη(και επίσης του βουλευτή Αθαν. Πλεύρη και του δημοσιογράφου Παν. Λάμψια) σε ένα θέμα ταμπού για το Μαξίμου τους «προοδευτικούς του σκοταδιού» στη ΝΔ.

Ευρωεκλογές – Γεωργιάδης: Τι έφταιξε και η ΝΔ δεν έπιασε τον στόχο.

Ο προβληματισμός πολλών βουλευτών της ΝΔ τον τελευταίο καιρό με μεγάλες ανησυχίες για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.. Βασικές κύριες αιτίες δεν είναι οι ρυθμοί, οι ταχύτητες, οι συντονισμοί αλλά, αντίθετα, ουσιώδεις πολιτικές και κοινωνικές επιλογές, προκλητικές, όπως ο ισότιμος Γάμος, η ακρίβεια και τα υπερκέρδη, η ληστεία από Τράπεζες-FUNDS και κυκλώματα καυσίμων, η έμφαση στο ανύπαρκτο «πολιτικό κέντρο» , η αφειδής υπουργοποίηση και η χρησιμοποίηση -πολύχρονων υβριστών της παράταξης- πασόκων, ποταμίσιων και αριστερών σε βάρος νεοδημοκρατών κ.α.

Πρώτη αντίδραση Λεπέν: «Ετοιμοι να αναλάβουμε την εξουσία»

«Η μετακίνηση του εκλογικού σώματος είναι προς τα δεξιά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Γιατί η ΝΔ δεν έπιασε το 33% στις ευρωεκλογές.
ΟΆδωνις Γεωργιάδης εντόπισε στον νόμο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών μία από τις βασικές αιτίες που η Νέα Δημοκρατία δεν έπιασε τον στόχο του 33% στις ευρωεκλογές. Ταυτόχρονα επισήμανε ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μία μετακίνηση των ψηφοφόρων προς τα δεξιά.

Αξιοσημείωτη αυτοκριτική, καθώς οι πάντες χθες στα κανάλια απέφευγαν να τον αναφέρουν ως καταλυτικό παράγοντας αποχής, δυσφορίας και καταψήφισης της ΝΔ : Είναι ο «ισότιμος Γάμος των ομοφυλόφιλων μας κόστισε πολύ εκλογικά»

Ειλικρινής ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη(και επίσης του βουλευτή Αθαν. Πλεύρη και του δημοσιογράφου Παν. Λάμψια) σε ένα θέμα ταμπού για το Μαξίμου τους «προοδευτικούς του σκοταδιού» στη ΝΔ.

«Ο πρωθυπουργός είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είμαστε νικητές. Η ιστορία θα γράψει ποιος κέρδισε τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα το 2024, η ΝΔ νίκησε. Όμως δεν πέτυχε τον εκλογικό της στόχο. Είναι μια Πύρρειος νίκη, έχει μέσα και λίγο ήττα [...] Η μετακίνηση του εκλογικού σώματος είναι προς τα δεξιά. Η κ.Λατινοπούλου πήρε σχεδόν μία μονάδα πάνω από τη Νέα Αριστερά. Είναι προφανές ότι σήμερα στην ΕΕ ζούμε μια πολιτική πραγματικότητα. Αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε θα το πληρώσουμε διπλά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Στις Ευρωεκλογές στην Ευρώπη υπάρχει μία μεγάλη μετατόπιση προς τα δεξιά. Σε όλες τις χώρες και τις 27» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε επίσης ότι μεγάλο θέμα είναι η μετανάστευση αλλά και η Woke ατζέντα. «Ο νόμος της ισότητας των γάμων των ομοφυλοφίλων είναι ένα θέμα που ενόχλησε ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου μας... Το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ πήγε κόντρα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline