Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:28:51

Ξαναρχίζει τα ίδια ο Ερντογάν. – Έρευνες για πετρέλαιο στο Αιγαίο, χωρίς καθαρές περιγραφές. Δοξαστικοί πανηγυρισμοί για τα 50 χρόνια του «Αττίλα» στην κατεχόμενη Κύπρο τον Ιούλιο. Κύριο

Η TPAO «επιστρέφει» στο Αιγαίο.

Η κρατική τουρκική εταιρεία πετρελαίου (ΤPAO) ζητεί να προχωρήσει σε έρευνες για πετρέλαιο σε εννέα σημεία στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η κρατική τουρκική εταιρεία πετρελαίου (ΤPAO) υπέβαλε αίτηση με την οποία ζητεί να προχωρήσει σε έρευνες για πετρέλαιο σε εννέα σημεία στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ελληνοτουρκικά: Νέο κεφάλαιο αμφισβητήσεων ανοίγει η Αγκυρα

Η ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα η Γενική Διεύθυνση Μεταλλείων και Πετρελαιοειδών του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

hjk89

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η TPAO ζήτησε άδειες για να προχωρήσει σε έρευνες σε εννέα περιοχές οι συντεταγμένες των οποίων βρίσκονται εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

2ty97t

Ο Ερντογάν και οι Τούρκοι πολιτικοί πάνε στην Κύπρο να "εορτάσουν" την εισβολή του Αττίλα.

"Ανερυθρίαστα, χωρίς να κρύβουν τη σύμπνοια στόχων και μεθόδων ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και ο κεμαλιστής, Οζγκιούρ Οζέλ, πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) συμφώνησαν να ...«γιορτάσουν» φέτος μαζί τον Αττίλα στην κατεχόμενη Κύπρο".

Η ιστοσελίδα μας σημείωνε και τα εξής: «Προφανώς κανείς δεν ξεχνά ότι η εισβολή και η κατοχή είναι έργο του προκατόχου του, επίσης κεμαλιστή Μπουλέντ Ετσεβίτ, το έργο του οποίου συνεχίζει και... τελειοποιεί ο (ισλαμιστής) Ερντογάν».

Οι Τούρκοι, λοιπόν, θα έχουν γιορτές και πανηγύρια με νταούλια την 20η Ιουλίου, φέτος, που ο Ελληνισμός θα θυμάται την 50η μαύρη επέτειο της εισβολής του Αττίλα που προκάλεσε την πενηντάχρονη κατοχή της Κύπρου μας.

Mάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, γνωστός κολαούζος του Τούρκου προέδρου, δήλωσε ότι κατά την συνάντηση του με τον Οζέλ, ο Ερντογάν τόνισε πως πρέπει να δείξουν ισχυρή αλληλεγγύη το (κεμαλικό) CHP και τα άλλα κόμματα.

Όπως είπε, ο ισλαμιστής Τούρκος ηγέτης ...ευχήθηκε "να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 50χρονα» από την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα και τη δημιουργία του ψευδοκράτους, που δεν αναγνωρίζεται από κανένα κράτος ή οργανισμό, στην κατεχόμενη Κύπρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline