Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:54:14

Το τεράστιο ποσό, 172.000 δολάρια που έχει ξοδέψει για να μοιάζει νεότερος ο Ελον Μάσκ

«Νωρίτερα φέτος, φαινόταν περίεργος, μπορούσες να δεις το πρήξιμο που συνήθως παρουσιάζεται στο δέρμα μετά από ανόρθωση λαιμού, λέει ο πλαστικός χειρουργός.

Για άλλη μια φορά το όνομα του Έλον Μασκ, φιγουράρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή τη φορά, όμως, η προβολή του δεν έχει να κάνει με τη νέα πολιτική που έχει επιβάλει στο Twitter και τον τρόπο που διαχειρίζεται την πλατφόρμα.
Ο Μασκ επανέρχεται στο επίκεντρο με αφορμή την τοποθέτηση, ενός πλαστικού χειρουργού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βλέποντας το πρόσωπο του πολυ-δισεκατομμυριούχου, διακρίνει πως έχει ξοδέψει πάνω από 172.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, για να ανορθώσει σημεία στο σώμα του και να καταπολεμήσει την τριχόπτωση.

«Εχει ξοδέψει 172.000 δολάρια για να δείχνει νεότερος»

Ο πλαστικός χειρουργός Richard Westreich, μιλώντας στη US Sun, εκτιμά ότι ο Έλον Μασκ ξόδεψε χρήματα για να καταπολεμήσει την τριχόπτωση, αλλά και τον τρόπο που φαίνεται το δέρμα του στο πρόσωπό του.
«Νωρίτερα φέτος, φαινόταν περίεργος, μπορούσες να δεις το πρήξιμο που συνήθως παρουσιάζεται στο δέρμα μετά από ανόρθωση λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια αυτόν τον περίεργο όγκο κάτω από το λαιμό του» είπε ο Richard Westreich.
Η ανόρθωση λαιμού, μια επέμβαση στην οποία ενδεχομένως να έχει προχωρήσει ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, θα μπορούσε να έχει κοστίσει έως και περίπου 60.000 δολάρια. «Επίσης, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Elon φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με τα χρόνια, κάτι που θα κόστιζε περίπου 40.000 δολάρια», συνέχισε ο ειδικός.

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός κατέληξε λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X φαινόταν να έχει πάρει πολλά κιλά γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να τα χάνει. «Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτό το είδος απώλειας βάρους, το δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα», συμπλήρωσε.
Οι εικασίες για την «αλλοιωμένη» εμφάνιση του ιδιοκτήτη του Twitter κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και επικεντρώνονται στις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει στο σαγόνι και στα μαλλιά του. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα ακούγονται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline