Αυτή την εβδομάδα ανακαλύψαμε ένα πολύ ενδιαφέρον αλμυρό κέικ του Παρλιάρου που είναι ιδανικό για ένα ελαφρύ σνακ στη δουλειά ή ένα καλό κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο.
Ένα γλυκό με πολλούς οπαδούς, που ολοκληρώνει ευχάριστα ένα νόστιμο μενού ή συνοδεύει μια κούπα καφέ είναι τα Brownies. Η συνταγή που δοκιμάσαμε ούτε χρειάζεται μεγάλη επιδεξιότητα, ούτε είναι χρονοβόρα.
Η απλή εκδοχή του κέικ διαθέτει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παραλλαγή που το κάνει ιδιαίτερα ζουμερό και νόστιμο, με ελάχιστα υλικά και πολύ εύκολη εκτέλεση.
Μια πολύ απλή ιταλική συνταγή τιραμισού, όπως το φτιάχνουν οι ιταλίδες στο σπίτι τους, για να καταπλήξετε τους φίλους και συγγενείς με το ιδιαίτερο ιταλικό γούστο σας.
Η συνταγή αυτής της μηλόπιτας περιλαμβάνει την περίφημη «crunchy» δηλαδή την τραγανή, θρυμματισμένη ζύμη που συνήθως βρίσκουμε στα καλά εστιατόρια.
Το σουφλέ σοκολάτας με τη λειωμένη σοκολάτα είναι ένα υπέροχο γλυκό που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς. Χρειάζεται μικρό χρόνο προετοιμασίας και λίγα υλικά.
Έχω δει πολλές παραλλαγές στην εκτέλεση του υδραίικου μωσαϊκού. Προτείνω την ευκολότερη, με ελάχιστα υλικά και κατά τη γνώμη μου τη δημοφιλέστερη στα παιδιά που απεχθάνονται τις πολύπλοκες γεύσεις.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή αλμυρής τάρτας, με εγγυημένη επιτυχία, για εργαζόμενες γυναίκες και «εκκολαπτόμενες» μαγείρισσες που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους.
Μια αρκετά εύκολη συνταγή που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του κινέζικου.
Υλικά:
Αυτή η συνταγή νομίζουμε ότι είναι από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει για σοκολατένιο κέικ. Είναι και πολύ εύκολη και υγιεινή.
Υλικά: