Σάββατο 27 Απριλίου 2024  06:22:45

Η σιωπή για τα τρομερά του Βαρουφάκη

Με πλήρη, δηλαδή αμήχανη σιωπή αντιμετώπισε το Μαξίμου τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη για συνενοχές με τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Είτε επιστροφής στη δραχμή μυστικά και παραπλάνησης των εταίρων στις Βρυξέλλες( μετά δολίων μαγνητοφωνήσεων )είτε στην εξαπάτηση όσων ψήφισαν«όχι» στο Δημοψήφισμα.

Δεν τον διέψευσαν κάν για να μην έλθουν σε σύγκρουση μαζί του, προκειμένου να μην προκαλέσουν νέες αποκαλύψεις από την πλευρά Βαρουφάκη. Δεν θέλει και πολύ άλλωστε για να ξαναμιλήσει. Κάνουν τον ψόφιο κοριό, τη γνωστή τακτική των ενόχων. Την τοποθέτηση της κυβέρνησης για τα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» επιμένει να ζητά η ΝΔ, κατηγορώντας παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου για «σιωπή».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζει πως συνεχίζεται η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου την ώρα που οι Έλληνες πολίτες περιμένουν.
«Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη μαρτυρία-απολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, για σκοτεινούς χειρισμούς που βύθισαν τη χώρα στα σημερινά δραματικά οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Δύο 24ωρα χωρίς επίσημη τοποθέτηση από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος. Δήλωση ότι δεν πρόκειται να

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline