Κυριακή 28 Απριλίου 2024  00:36:23

«Γ. Καραϊσκάκης»: Το φαληρικό γήπεδο αναβαθμίστηκε – Επιβράβευση από UEFA και Γκενκ

Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά και οι άνθρωποι της αποστολής της Γκενκ,, ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της σπουδαίας αναμέτρησης, που βάζει ξανά στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τον εγχώριο αθλητισμό, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βελτιωτικές εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το φαληρικό γήπεδο να αναβαθμίζεται και να προκαλεί τον θαυμασμό των Ελλήνων και ξένων φιλάθλων, αλλά και των ανθρώπων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (16/8), με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, να υποδέχεται την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. Επομένως, τα βλέμματα όλου του αθλητικού κόσμου θα είναι στραμμένα πάνω του.

Στον χώρο υποδοχής δεσπόζουν νέες led οθόνες.
Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια των ανθρώπων της UEFA, αλλά και των παραγόντων της Γκενκ κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την βέλγικη ομάδα, για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά και οι άνθρωποι της αποστολής της Γκενκ,, ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.
Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline