Πέμπτη 30 Μαϊου 2024  14:18:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο γεννημένος στο Ντίσελντορφ συνθέτης, ερμηνευτής κρουστών, εικαστικός καλλιτέχνης και ποιητής θεωρείται από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πειραματικού μουσικού θεάτρου.

Ο Ουκρανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Μόσχα προσπαθεί με εκστρατείες παραπληροφόρησης να υπονομεύσει τη διεθνή υποστήριξη προς το Κίεβο.

«Αυλαία» για τη μόνιμη μείωση τιμής – Η αύξηση της τιμής του καφέ και η επικείμενη παράταση για τον ΦΠΑ στην εστίαση.

Αναλυτικά προβλεπόμενες ποινές και πρόστιμα για τους παραβάτες. Τα δικαιώματα των λουομένων και η εμφάνιση πολλών ομάδων νομιμότητας στις παραλίες με βάση το νόμο Χατζηδάκη από κατοίκους και παραθεριστές.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν τουλάχιστον επτά μήνες ακόμα, σύμφωνα με δήλωση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ισραήλ, Τζάτσι Χανέγκμπι.

Νέες δημοσκοπήσεις τις επόμενες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή πριν τις κάλπες.Το ποσοστό συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ενδέχεται να κινηθεί ακόμη και κάτω από το 50%, όπως εκτιμούν.

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που έκανε λόγο για άγνωστη μεχρι πρότινος σύσκεψη, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Επικρίσεις από την κυβερνητική παράταξη για την «παράλογη, ασόβαρη» συμπεριφορά της πονεμένης μητέρας, της συστηματικής προβολής της από τον ΣΥΡΙΖΑ με έντονα λαικίστικο, συγκινησιακό τρόπο μέχρι τις Βρυξέλλες και την νέα χρησιμοποίηση της κατά Μητσοτάκη- ΝΔ από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σελίδα 1 από 2262